Elektrik kesintisine "milli maç" ayarı

EDİRNE (AA) - Trakya'nın elektrik enerjisi dağıtıcısı Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları programlarında milli maç nedeniyle...

Google Haberlere Abone ol
Elektrik kesintisine "milli maç" ayarı

EDİRNE (AA) - Trakya'nın elektrik enerjisi dağıtıcısı Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları programlarında milli maç nedeniyle revizyona gittiğini duyurdu.

TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, elektrik enerjisini kaliteli, yeterli ve sürekli vermek için özelleştirildiği 2012 yılından bugüne yatırımlarına hız kesmeden devam eden TREDAŞ'ın müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğü belirtildi.

Trakya'da 20 bin kilometrekare alanda 300 bin direk, 20 bin kilometre hat, 10 bini aşkın trafo ile yaklaşık 2 milyon nüfusa hizmet sağlayan TREDAŞ'ın devamlı müşteri odaklı kararlar aldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"TREDAŞ’ın Merkezi Kontrol ve Denetleme Sistemleri çalışmaları, verimli ve kaliteli enerji sağlama hedefi ile şebeke iyileştirmeleri için yıl boyunca devam eden planlı bakım çalışmalarında yaşanan elektrik kesinti saatleri, Fransa’da devam eden Euro 2016 Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden A Milli futbol takımımızın maçlarının olduğu gün ve saatlerde değişikliğe gitti. Bu çerçevede planlı bakım çalışması, A milli takımımızın maçlarının oynandığı gün ve saatlerde planlı kesintinin saatleri değiştirilecek. Planlı kesinti haricinde herhangi bir bölgede arıza olması durumunda ise TREDAŞ ekiplerince anında müdahale edilecek."

Yorumlar