El ve ayakları bağlanarak öldürülen yaşlı kadın

- Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde öldürülen 63 yaşındaki kadının katil zanlısı olduğu ileri sürülen 6 kişi gözaltına alındı - Şüphelilerin olay yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkılarak yakalandığı öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
El ve ayakları bağlanarak öldürülen yaşlı kadın

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde elleri ve ayakları bağlı halde cesedi bulunan 63 yaşındaki Satı Kan'ın katil zanlısı oldukları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

Satı Kan'ın Kale Mahallesi Para Kazan Sokak'taki evinde cesedinin bulunmasının ardından olayın aydınlatılması için Asayiş Şubesinde özel ekip oluşturuldu.

Bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, yaşlı kadının evinde kalan gelininin, beyaz renkli bir araç tarafından takip edildiğini belirledi. Polis ekipleri yaptıkları araştırmada, plakası tespit edilen aracın M.A. tarafından kent merkezinden kiralandığını belirledi.

Harekete geçen ekipler, Satı Kan'ın öldürülmesi olayına karıştıkları ileri sürülen M.A. ile kardeşi , A.Ö, kardeşi İ.Ö, Ö.A. ve A.T.T'yi gözaltına aldı. Öldürülen Satı Kan'ın küpeleri ve evden çalınan ziynet eşyalarının bir kısmı, şüpheli A. A'nın evinde ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 63 yaşındaki Satı Kan, 3 Kasım Perşembe günü evinde öldürülmüş olarak bulunmuş, yapılan incelemede kadının el ve ayakları bağlandıktan sonra öldürüldüğü tespit edilmişti.

Yorumlar