Ege Yapı'dan hatıra ormanı

İSTANBUL (AA) - Ege Yapı çalışanları ve ailelerinin bir araya geldiği Kemerburgaz Ağaçlı Köyü'ndeki hatıra ormanı alanında çalışanların da desteği ile 2 bin...

Google Haberlere Abone ol
Ege Yapı'dan hatıra ormanı

İSTANBUL (AA) - Ege Yapı çalışanları ve ailelerinin bir araya geldiği Kemerburgaz Ağaçlı Köyü'ndeki hatıra ormanı alanında çalışanların da desteği ile 2 bin adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Ege Yapı açıklamasına göre, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ve Ege Yapı iş birliğiyle Kemerburgaz Bölgesi Ağaçlı Köyü’nde ormanlık alanların genişlemesi amacıyla düzenlenen hatıra ormanı sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Ege Yapı çalışanları ve ailelerinin bir araya geldiği Kemerburgaz Ağaçlı Köyü'ndeki hatıra ormanı alanında çalışanların da desteği ile 2 bin adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Ege Yapı, sosyal sorumluluk bilinci doğrultusunda hayata geçirdiği ‘"Doğada İzin Kalsın" projesiyle kapsamında insanları çevreye saygılı ve konforlu yaşam alanlarıyla buluşturmanın yanı sıra daha yeşil bir Türkiye için fidan dikerek doğaya katkıda bulunmayı ve farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Ege Yapı olarak doğaya saygılı ve insan ihtiyaçlarına odaklı projeleri hayata geçirmeyi ilke edindiklerini belirtti.

Bu kapsamda çalışanlar ve aileleri ile birlikte Ağaçlı Köyü'nde fidan dikimi için bir araya geldiklerini dile getiren Kabadayı, şunları kaydetti:

"Gelecek nesillere konfor ve güvenle yaşayabilecekleri bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. Şu an için 2 bin adet fidanı bağışlayarak ormanımızı oluşturuyoruz ancak önümüzdeki dönemlerde de bu ve benzeri projeleri hayata geçirerek yeni nesillere ve doğaya hediyeler vermek istiyoruz. Ege Yapı olarak inanıyoruz ki sektörün gelişimi önemli ancak her alanda ülkemizin çıkarlarını azami derecede gözetmemiz daha da önemli. Ormanlarımız, dünyamızın nefes aldığı ciğerleri. Onlar olmadan gelecek nesillere bırakacağımız bir dünyayı, bir şehri hayal bile edemeyiz."

Yorumlar