Ege Yapı'dan "70 daire" için kampanya

İSTANBUL (AA) - Ege Yapı, Batışehir'de sadece 70 daire için kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, sadece yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120...

Google Haberlere Abone ol
Ege Yapı'dan "70 daire" için kampanya

İSTANBUL (AA) - Ege Yapı, Batışehir'de sadece 70 daire için kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, sadece yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün.

Ege Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, Kampanyada vade farkı 0,79 olarak belirlendi. Yatırım amaçlı ev sahibi olacakların hemen teslim avantajından yararlanacağı projede, daireler hemen kiraya verilip aylık ödemelerinin büyük bir kısmı kira ile karşılanabiliyor.

Kısa bir süre geçerli olacak kampanyada ayrıca hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında, değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olma imkanı veriliyor.

Türkiye'nin hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de yaklaşık 15 bin kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal yaşam alanları bulunuyor. 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar konutlar, A+ ofisler, ticari üniteler, içinde bulundurduğu Doğa Okulları, 121 mağazalı alışveriş caddesi, Four Points by Sheraton Oteli, serviced apartments konseptli Radisson Blu Rezidansı, koşu parkurları, spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisleri, kendi toplu taşıma hattı, geniş peyzaj alanları ile adeta kendi kendine yetebilen bir şehirde ayrıcalıklı bir yaşam vadediliyor.

Esenler'e yeni kurulacak, içinde hayvanat bahçesinden botanik bahçelerine, spor alanlarından bisiklet ve yürüyüş yollarına kadar donatının bulunacağı dünyanın en büyük şehir parkının yanı başında bulunan semtine adını veren Batışehir, Forbes dergisi tarafından getiri potansiyeli en yüksek proje seçilirken European Property Awards tarafından Avrupa'nın en iyi karma yaşam projesi seçildi.

Proje, konumu itibarıyla 3. Havalimanı ve 3. Köprü güzergahına kolay ulaşımı, Kuzey Marmara Otoyoluna doğrudan erişimi ve Atatürk Havalimanına 10 dakikalık mesafesiyle ulaşım açısından sakinlerine büyük kolaylık sağlıyor.

Yorumlar