Ege'de iki ayrı noktada deprem

Ege Denizi'nde bu sabah bir Ayvacık olmak üzere iki ayrı noktada deprem meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ege'de iki ayrı noktada deprem

Ege Denizi'nde bu sabah iki ayrı noktada farklı büyüklükte iki deprem meydana geldi. Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nde 4.6 büyüklüğünde, Akdeniz'de Girit Adası açıklarında ise 4.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, merkez üssü Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi ve Babakale'de saat 03.19'da Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 14.1 kilometre derinliğindeki deprem bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Bölgede 4.6'lık depremin ardından ise en büyüğü 3.0 olmak üzere 7 artçı sarsıntı daha oldu.

GİRİT AÇIKLARINDA 4.5

Bu arada Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, Akdeniz'de merkez üssü Girit Adası açıklarında saat 02.01'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

Yorumlar

Hüsamettin ŞENER Günler öncesinden tesbit ettim Olacağını TAM İSABET Bildirdim 4.5 magnitüdü aşacak diye. Anlı şanlı deprem proflarınız bunu bildiremedi. Hepsi ayrı telden çalarak palavra attılar. Benim ÜSTÜN TEKNOLOJİME VE BİNLERCE BULUŞLARIMA SAHİP OLAMADIKLARI İÇİN.