Efes Antik Kenti'nde turizm etkinlikleri

- İzmir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Erge: "Ziyaret saatleri dışında ören yerleri, turizm konseptindeki etkinliklere ev sahipliği yapabiliyor"

Google Haberlere Abone ol
Efes Antik Kenti'nde turizm etkinlikleri

İZMİR (AA) - İzmir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Kaan Erge, Efes Antik Kenti'nde ziyaret saatleri dışında turizm içerikli etkinlikler yapılabildiğini belirtti.

Erge, sosyal medyada yer alan Efes Antik Kenti'nde sünnet düğünü organizasyonu yapıldığını dair iddialara ilişkin yaptığı açıklamada, Efes'te zaman zaman etkinlikler yapıldığını, bunların turizm konseptli olduğunu, bu amaç dışındakilere izin verilmediğini söyledi.

Efes'te sünnet, düğün, nişan gibi törenlerin yapılmasının söz konusu olmadığını kaydeden Erge, turizm içerikli etkinlikler için ücretli tahsisin mümkün olduğunu ifade etti.

Erge, ziyaret saatleri dışında ören yerlerinin konsepti turizm olan etkinliklere ev sahipliği yapabildiğini, bu etkinliklerde gerekli özenin gösterildiğini dile getirdi.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların ise kruvaziyer turizmi kapsamında gelen yabancı konuklara sunulan klasik müzik dinletisine ait olduğu öğrenildi.


Yorumlar