Edirne'de bir otomobil 4 metre yüksekten düştü

EDİRNE (AA) - Edirne'de bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir apartmanın 4 metrelik duvarından bahçeye düştü. Alınan bilgiye...

Google Haberlere Abone ol
Edirne'de bir otomobil 4 metre yüksekten düştü

EDİRNE (AA) - Edirne'de bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir apartmanın 4 metrelik duvarından bahçeye düştü.

Alınan bilgiye göre, Şükrüpaşa Mahallesi, Süleyman Yuğnak Caddesi'nde Cemil Kunduz'un (18) kullandığı 22 HE 297 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir sitenin kaldırıma bitişik olan 4 metrelik duvarından bahçeye düştü.

Ters dönen otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan Kunduz olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yolda güvenlik önlemi aldı.

Kullanılamaz hale gelen otomobil bulunduğu yerden çekici yardımıyla çıkarıldı. Olay yerine gelen Kunduz'un yakınları da sürücünün otomobilin içerisinde kalan eşyalarını aldı.

Görgü tanıklarından Muhammet Dilek, aynı mevkide defalarca kaza olduğunu söyledi. Yetkililerin yolun durumuyla ilgili önlem alması gerektiğini dile getiren Dilek, "Yol geniş başlıyor sonra da daralıyor. Her gün en az iki, üç araç aynı tehlikeyle karşılaşıyor. Kaldırımda çocuklar vardı, Allah muhafaza etsin az ileride olmasalar altına alacaktı araç onları da." diye konuştu.

Yorumlar