DÜZELTME "Erdoğan'dan, Orgeneral Akar'a taziye telgrafı" başlıklı dün yayımlanan haberimizde yer alan "Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal" ismi "Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi" olarak kaynağından düzeltilmiştir. Haberimizi düzel

Erdoğan'dan, Orgeneral Akar'a taziye telgrafı - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun'da helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerler için Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'a ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Mendi'ye başsağlığı diledi

Google Haberlere Abone ol
DÜZELTME
"Erdoğan'dan, Orgeneral Akar'a taziye telgrafı" başlıklı dün yayımlanan haberimizde yer alan "Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal" ismi "Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi" olarak kaynağından düzeltilmiştir.
Haberimizi düzel

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da helikopterin düşmesi nedeniyle şehit olan askerler için Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'ye birer taziye telgrafı gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun'da bölgedeki karakollara bayramlaşmaya giden Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru ve beraberindekileri taşıyan helikopterin düşmesi nedeniyle, Orgeneral Akar'a ve Orgeneral Mendi'ye başsağlığı diledi.

Telgrafında üzüntülerini bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileklerini iletti.

Yorumlar