DÜZELTME - "Boydak ailesine FETÖ operasyonu" başlıklı haberimizde yer alan "Halit Boydak" ismi "Halit Bayhan" olarak düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA

- Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ile holding yöneticileri Şükrü Boydak ve Halit Bayhan gözaltına alındı - Boydak ailesinden 3 kişinin yakalanması için de çalışma başlatıldı

Google Haberlere Abone ol
DÜZELTME
- "Boydak ailesine FETÖ operasyonu" başlıklı haberimizde yer alan "Halit Boydak" ismi "Halit Bayhan" olarak düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz.
Saygılarımızla.
AA

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ile holding yöneticileri Şükrü Boydak ve Halit Bayhan gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, "FETÖ üyesi oldukları ve örgüte finans sağladıkları" iddiasıyla başlatılan operasyonda, Boydak ailesi ve holding yöneticilerinden 6 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ile holding yöneticilerinden Şükrü Boydak ve Halit Bayhan ikametlerinde gözaltına alındı.

İl dışında oldukları belirlenen holdingin eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak ile İlyas ve Bekir Boydak'ın yakalanması için de çalışma yürütülüyor.

Zanlıların evlerinde polis ekiplerince arama başlatıldı.

FETÖ/PDY'ye finans desteği sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Boydak Holding'in o dönem yönetim kurulu başkanı olan Hacı Boydak ile yönetim kurulu üyesi Memduh Boydak 6 Mart'ta tutuklanmış, holding yöneticilerinden Erol Boydak ile Murat Bozdağ ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Memduh Boydak halen tutuklu bulunurken, Hacı Boydak, avukatlarının itirazı üzerine 17 Mayıs'ta tahliye edilmişti.

Yorumlar