Dünya Otomotiv Konferansı için geri sayım başladı

- Global ve yerli firmaların üst düzey temsilcilerinin sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri masaya yatıracağı konferans, 29-30 Kasım'da İstanbul'da gerçekleştirilecek

Google Haberlere Abone ol
Dünya Otomotiv Konferansı için geri sayım başladı

İSTANBUL (AA) - Dünya Otomotiv Konferansı, global ve yerli firmaların üst düzey temsilcilerinin katılımıyla 29-30 Kasım'da İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin açıklamaya göre, Londra merkezli Worldwide Partnerships'in organize ettiği konferansta, otomotiv sektöründeki gelişmeler ve yenilikler tüm yönleriyle ele alınacak.

Dünya genelinde 450'nin üzerindeki katılımcıyla çok sayıda üst düzey yetkiliye ev sahipliği yapacak konferans, 29-30 Kasım'da Silence İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen konferansın ilk gününde üretim, endüstri 4.0 ve siber/fiziksel çağ başlıkları masaya yatırılacak. Ford Otosan, Siemens ve Bosch gibi global firmaların son yıllarda gündeme gelen Endüstri 4.0'ın sektöre etkilerini tartışacağı konferansta, IBM Japan, Ford Otosan, Panasonic, Assan Hanil, Opel AG ve Google gibi kurumlar da stratejik gelişmeleri aktaracak.

Gelecekteki araç teknolojileri ve tedarikçilerin yerine de odaklanacak konferansta, KPMG, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) sektördeki global trendleri ve Türk otomotiv sektörüne olası etkilerini değerlendirecek.

Akıllı tedarik zinciri ve lojistik sorunlarının da sektörün önde gelenleriyle paylaşılacağı konferansta, Transatlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı anlaşması ve Gümrük Birliği'ndeki güncel bilgilerin yanı sıra dijital dönemde tedarik zinciri ve lojistik firmaları ile iş birliğinin otomotiv sektörüne nasıl yön vereceği de ele alınacak.

Dünya Otomotiv Konferansı'nın ikinci gününde ise Türkiye ve dünyada akıllı ulaşım sistemlerindeki gelişmeler ve altyapı çalışmalarıyla teknoloji sektörü değerlendirilecek. Elektrikli araç ve batarya teknolojilerinin de ele alınacağı konferans, sürücüsüz ve bağlı araçlar hakkındaki çalışmaların paylaşılmasıyla son bulacak.

Borusan Lojistik, Ford Otosan, Tofaş Fiat, Aston Martin, TÜBİTAK MAM, Google, IBM, Siemens, OPET, Bosch, Continental, Magna ve Panasonic gibi çok sayıda firmanın yer alacağı konferansa, Almanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra ABD, İran, Japonya da temsilcileriyle katılım sağlayacak.

Yorumlar