Doğa Okulları öğrencileri "Dünya İnsani Zirvesi"ne katıldı

İSTANBUL (AA) - Birleşmiş Milletler (BM) tarafından ilk defa düzenlenen ve Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirilen "Dünya İnsani Zirvesi"nde...

Google Haberlere Abone ol
Doğa Okulları öğrencileri "Dünya İnsani Zirvesi"ne katıldı

İSTANBUL (AA) - Birleşmiş Milletler (BM) tarafından ilk defa düzenlenen ve Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirilen "Dünya İnsani Zirvesi"nde Doğa Okulları öğrencileri de yer aldı.

Doğa okullarından yapılan açıklamaya göre, insani yardım alanındaki sorunlara çözüm yolları bulunması hedefiyle, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 60'a yakın devlet ve hükümet başkanının katılımıyla toplanan zirvenin açılış ve kapanış törenlerinde Doğa Okulları öğrencileri sahne aldı.

Akademik başarının ötesinde sorumluluk sahibi, yaşadığı dünyaya sahip çıkan, bugüne ve geleceğe fayda sağlayan, birey olmanın bilincinde vatandaşlar yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Okulları, dünyanın en önemli projelerinden biri olan "Dünya İnsani Zirvesi"nde de yer aldı.

Geleceğe yön verecek ve sahip çıkacak öğrenciler açılış töreninde, Cirque du Soleil'in hazırladığı koreografi ile dünyaya barış mesajları verdi.

İki gün boyunca süren zirvenin kapanışı da yine Doğa Okulları öğrencilerinin gösterisiyle sona erdi.

Yorumlar