Diyarbakır Emniyet Müdürü Taşdan'dan sürücülere bayram tebriği

- Sur ilçesindeki uygulama noktasında İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, bayramlaştığı sürücü ve yolculara şeker ikram etti - Taşdan: - "Amacımız terörden arındırılmış, insanların huzur içinde yaşadığı bir Diyarbakır'ı halkımıza sunmaktır"

Google Haberlere Abone ol
Diyarbakır Emniyet Müdürü Taşdan'dan sürücülere bayram tebriği

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, yol kontrolünde sürücü ve yolcularla bayramlaştı.

Taşdan, müdür yardımcıları ve ilçe emniyet müdürleri ile geldiği Sur ilçesindeki kontrol noktasında görev yapan meslektaşlarının bayramını kutladı. Sürücü ve yolcuların bayramını tebrik eden Taşdan, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla önlem aldıklarını anlattı.

Sürücü ve yolculara kolonya, şeker ve lokum veren, çocuklara da oyuncak hediye eden Taşdan, gazetecilere yaptığı açıklamada, güvenlik önlemlerinin bayramda da sürdürüldüğünü söyledi.

Diyarbakır halkının bayramını kutlayan Taşdan, şöyle konuştu:

"Arkadaşlarımız sıcağa rağmen 24 saat esasına göre güvenlik kontrollerini yapıyor. Hem arkadaşlarımızla hem de vatandaşlarımızla bayramlaştık. Amacımız daha güvenli ve huzurlu Diyarbakır'a sahip olmak. Diyarbakır halkı da bize güvenlik tedbirleri esnasında büyük bir destek veriyor. Sıcağın altında durdurup kontrol yapmamızı bile anlayışla karşılıyorlar.

Amacımız terörden arındırılmış, insanların huzur içinde yaşadığı bir Diyarbakır'ı halkımıza sunmaktır."

Yorumlar