Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan bayram mesajı

- Çavuşoğlu: - "Maalesef ülkemizde ve dünyada yaşanan şiddet, terör gibi eylemler sebebiyle buruk bir ramazan ayı yaşadık. Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan acıları paylaşıyoruz" - "Ülkemiz, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ve yüreği Türkiye'deki kardeşleriyle çarpan gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum"

Google Haberlere Abone ol
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan bayram mesajı

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'de ve dünyada yaşanan terör eylemleri nedeniyle buruk bir ramazan ayı yaşandığını belirterek, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Bakan Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı kutlama mesajını Twitter hesabından görüntülü olarak paylaştı.

Çavuşoğlu, "Bu bayram bizim, bu memleket hepimizin. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Bayramımız mübarek olsun." notuyla paylaştığı videoda, şu ifadelere yer verdi:

"Rahmeti ve bereketiyle tüm insanlığı kuşatan ramazan ayına veda ederken yeni bir bayrama kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Maalesef ülkemizde ve dünyada yaşanan şiddet, terör gibi eylemler sebebiyle buruk bir ramazan ayı yaşadık. Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan acıları paylaşıyoruz. Türkiye olarak zor durumdaki tüm kardeşlerimize yardım elini uzatmaya devam edeceğiz. Başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyada barış ve istikrarın sağlanması ülkemiz için önceliklidir. Ülkemiz, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ve yüreği Türkiye'deki kardeşleriyle çarpan gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

Yorumlar