Diş doktoru ve hastalarını gasbeden zanlı yakalandı

İSTANBUL (AA) - Maltepe'de, diş doktoru ve hastalarını gasbeden zanlı yakalandı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, doktor ve hastaları plastik kelepçeyle...

Google Haberlere Abone ol
Diş doktoru ve hastalarını gasbeden zanlı yakalandı

İSTANBUL (AA) - Maltepe'de, diş doktoru ve hastalarını gasbeden zanlı yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, doktor ve hastaları plastik kelepçeyle bağlayarak üzerlerindeki para, cep telefonu ve kredi kartlarını gasbeden 2 kişiden biri yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin, 8 Ekim'de gerçekleşen olayla ilgili başlattığı soruşturmada, şüphelilerin kask takarak çalıntı motosikletle muayenehaneye gelişleri ve gasptan sonra bankamatiklerden para çekme görüntüleri sayesinde kimlikleri belirlendi.

Şişli'de kurye olarak çalışan şüpheli Bayram T.'nin, iş yerindeki tartışmada Ş.K.'yi tabancayla vurup kaçmasının ardından yakalanmasıyla gasptan da arandığı ortaya çıktı. Diş doktoru ve hastaları tarafından teşhis edilen Bayram T.'nin yağma, yankesicilik ve hırsızlık suçlarından poliste kaydı olduğu öğrenildi.

Gasp olayına karışan diğer şüphelinin yakalanması için de çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Altıntepe Mahallesi'nde 8 Ekim 2016 tarihinde bir diş hekiminin muayenehanesine gelen kasklı ve silahlı 2 kişi soyguncu, içeride bulunan diş hekimi Zehra E. ile iki çalışanı ve sıra bekleyen müşterileri etkisiz hale getirip para, ziynet eşyası, cep telefonu ve kredi kartlarını alıp kaçmıştı.

Yorumlar