Dini hükümlere karşı çıkan din kültürü hocası!

MEB'e bağlı bir lisede din kültürü dersi veren öğretmenin İslam karşıtı paylaşımlarda bulunduğu, çocukların din eğitimi almasına karşı çıktığı tespit edildi.

Google Haberlere Abone ol
Dini hükümlere karşı çıkan din kültürü hocası!

MEB’e bağlı Rami Atatürk Anadolu Lisesi’nde din kültürü öğretmenliği yapan Mustafa Cemil Kılıç’ın İslam karşıtı paylaşımlarda bulunduğu, çocukların din eğitimi almasına karşı çıktığı, imam hatipleri terörle özdeştirdiği, Diyanet’in fetvalarını eleştirdiği ve siyasi söylemlerde bulunduğu tespit edildi. Sık sık din karşıtı medya organlarında boy gösteren Cemil Kılıç’ın sosyal medya paylaşımlarında, “Daha çok İmam Hatip daha çok IŞİD”, “İçki içmek değil sarhoş olmak haramdır”, “Ateistler Müslümanlardan daha ahlaklı”, “Başörtüsü İslami bir gelenektir, emir değildir”, “Okullardaki din dersleri akla, bilime ve ahlaka aykırıdır” şeklindeki hezeyanları paylaştığı ortaya çıktı. 

ERDOĞAN DÜŞMANI

Politik konularda da konuşan Kılıç’ın, Hükümetin PYD/PKK politikasını eleştiren paylaşımlara yer verdiği öğrenildi. Erdoğan’ı hedef alan Kılıç, “Hedefimiz 3,5 milyon Suriyeliyi kendi topraklarına göndermek diye açıklama yapan Sn. Cumhurbaşkanı, benzer açıklamaları yapanları daha evvel mülteci düşmanı olmakla, Esadçı olmakla suçlamıştınız. Hayırdır inşallah!” diyor.

YAŞAR NURİ KAFALI

Kılıç, Yaşar Nuri zihniyetinde olduğunu şöyle itiraf ediyor: “Benim için yeni Yaşar Nuri şeklinde yazılar yazıldığını görüyorum. Yaşar Nuri hocadan çok şey öğrendiğim ve örnek aldığım doğrudur.” 1999 yılından bu yana öğretmenlik yapan Kılıç’ın birçok kez soruşturma geçirmesine rağmen görevde olduğu belirlendi.

Kaynak: Yeniakit

Yorumlar

CEM Bu izlenen çook çağdaşş çook ilerici politikaların sonucu