DERLEME Gün içerisinde yurt genelinde meydana gelen "trafik kazaları" ile ilgili haberlerimizi derleyerek yayımlıyoruz. Saygılarımızla AA

- Bayram tatilinin ikinci gününde, yurdun farklı illerinde meydana gelen trafik kazalarında 22 kişi öldü, 144 kişi yaralandı - Tatilin başlamasından bu yana yaşanan kazalarda ölü sayısı 29'a, yaralı sayısı 233'e yükseldi

Google Haberlere Abone ol
DERLEME 
Gün içerisinde yurt genelinde meydana gelen "trafik kazaları" ile ilgili haberlerimizi derleyerek yayımlıyoruz. 
Saygılarımızla 
AA

İZMİR (AA) - Ramazan Bayramı tatilinin ikinci gününde, yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında 22 kişi öldü, 144 kişi yaralandı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 9 günlük bayram tatilinin ikinci gününde çok sayıda trafik kazası yaşandı. Son 24 saatte meydana gelen trafik kazaları 22 kişinin ölümü, 144 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.

Tatilin ilk gününde 7 kişi yaşamını yitirmiş, 89 kişi yaralanmıştı.

Bayram tatilinin başlamasından bu yana meydana gelen kazalarda ölü sayısı 29'a, yaralı sayısı 233'e yükseldi.

- Son 24 saatte meydana gelen kazalar

Sinop'ta tır ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Boyabat yönüne giden Mehmet Tingoz (47) idaresindeki 41 TE 717 plakalı tır, Üzümlü köyü mevkisinde karşı yönden gelen Serkan Elvin'in (32) kullandığı 34 KD 0717 plakalı otomobille çarpıştı.

Otomobil sürücüsü ile araçtaki Mehmet Uğur (19) ve Sayime Özdemir (43) ile Kevser (62) ve Salih Can Elvin (7), kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Yaralı tır sürücüsü ve oğlu Gürcan Tingoz (15) ile otomobildeki Cansu Özdemir (24), Sinop ve Boyabat'taki hastanelere kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin bayram tatili için İstanbul'dan Samsun'un Yakakent ilçesine gittikleri öğrenildi.


- Antalya'da 3 kazada 3 ölü, 8 yaralı

Manavgat ilçesinde ciple otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Hasan Dağ idaresindeki 34 AKF 14 plakalı cip, D-695 karayolunun Taşkesiği mevkisinde karşı yönden gelen Ramazan Aygör'ün (36) kullandığı 07 FGF 73 plakalı otomobille çarpıştı.

Sürücü Aygör ile annesi Emine Aygör (67), kaza yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan 8 yaşındaki Alperen Aygör, sürücü Dağ ile aynı araçtaki Ahmet Emin Dağ, Ali Hamza, Osman ve Gülsüm Ünal yaralandı.

Aygör'ün cenazesi, sıkıştığı otomobilden itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Manavgat Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Alperen Aygör'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle Akseki-Manavgat karayolunda ulaşım, bir süre kontrollü sağlandı.

Kumluca ilçesinde ise şarampole devrilen kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Mesut Deveci (24) idaresindeki 07 GEG 08 plakalı kamyon, Beşikçi Mahallesi yakınlarında şarampole yuvarlandı. Çevredekiler tarafından araçtan çıkarılan sürücü, Kumluca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Deveci, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Manavgat ilçesinde meydana gelen diğer bir kazada, Harun Bayrak yönetimindeki 06 FA 0943 plakalı otomobil, Uzunlar Mahallesi kavşağında önünde giden Fahrettin Sahanlı idaresindeki 07 FGF 73 plakalı otomobile arkadan çarpmasının ardından, şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Bayrak ile yanında bulunan Burcu Beşirik yaralandı.


- Siirt'teki kazada 2 ölü, 3 yaralı

Siirt'in Şirvan ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Hüseyin Aslanoğlu (34) idaresindeki 56 AH 769 plakalı otomobil Gözlüce köyü mevkisinde şarampole devrildi.

Kazada sürücü Aslanoğlu ve Şükrü Akgündüz (56) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralılar Adile Aslanoğlu (52), Nurettin Akgündüz (54) ve İpek Akgündüz (19) ambulansla Siirt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Aslanoğlu ve Akgündüz'ün cenazeleri Siirt ve Şirvan Devlet Hastanesi morguna götürüldü.


- Terör saldırısından kurtuldu, kazada can verdi

Isparta'da meydana gelen trafik kazasında, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü günü yapılacak düğünü için memleketi Şarkikaraağaç'a giden 4 yıllık polis memuru Mustafa Özbil, hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, polis memuru Mustafa Özbil'in kullandığı 42 CBF 16 plakalı otomobil, Çarıksaraylar Kasabası Pınarbaşı mevkisinde kontrolden çıkarak, uçuruma yuvarlandı.

Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekiplerinin, yaptığı incelemede Özbil'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından, Özbil'in cenazesi, otopsi için Şarkikarağaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

4 yıllık polis memuru Mustafa Özbil'in İstanbul Atatürk Havalimanı'nda görevli olduğu ve terör saldırısından bir gün önce izne ayrılarak, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü günü yapılacak düğünü için memleketi Şarkikaraağaç'a geldiği belirtildi.


- Bursa’da 1 kişi öldü, biri bebek 13 kişi yaralandı

Bursa'da midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, aralarında 12 aylık bir bebeğin de bulunduğu 13 kişi yaralandı.

Bursa-Harmancık karayolu Meyran Dağı mevkisinde İstanbul'dan bayram için Bursa'ya gelen Ali Pala idaresindeki 34 DY 1945 plakalı midibüs, şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen midibüste bulunan yolculardan İsmail Pala olay yerinde hayatını kaybetti.

Araçta bulunan 12 aylık bebek Yusuf Pala ve İsmail, Ayşe, Cennet, Gülseren Pala, İsmail, Münevver Sevinç, Ümmühan, Abdullah, Munise, Levent Akkaya ile Volkan ve Ali Süngü yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ambulansı, itfaiye ve arama kurtarma ekibi gönderildi. Yaralılar ambulanslarla Harmancık, Kütahya ve Bursa'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.


- Aydın, İzmir'deki kazalarda 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Söke yönüne giden Erdal Karadaş'ın (46) kullandığı 34 FC 1272 plakalı otomobil, Argallı mevkisinde Selim Sayer (33) yönetimindeki 09 NC 228 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazada sürücüler, İrem (19), Doğaç (18) ve Sevgi Karadaş (40) ile İsmail Çakmak (55) yaralandı. Araçlarda sıkışan bazı yaralılar, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerince çıkarılarak, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Sevgi Karadaş ve İsmail Çakmak, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Aydın'ın Didim ilçesinde Ali Dağlı idaresindeki 09 YK 547 plakalı otomobil, sanayi sitesi kavşağında kontrol hakimiyetini kaybederek önce orta refüje ardından yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan sürücüyü hastaneye kaldırdı.

İzmir'in Dikili ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Cem Kocataş (47) yönetimindeki 35 VVP 60 plakalı araç, İzmir-Çanakkale karayolu Salihleraltı Müselim Köprüsü civarında takla attı. Kazada, sürücü ile eşi Leyla Kocataş yaralandı, oğulları 7 yaşındaki Can Karataş ise yaşamını yitirdi.


- Denizli'deki kazalarda 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Umut Turgut yönetimindeki 09 SR 005 plakalı otomobil, Kayhan Mahallesi Vatan Bulvarı'nda karşı yönden gelen Orhan Kolcu idaresindeki 20 ASP 57 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazada sürücüler Turgut ve Kolcu yaralanırken, otomobilde bulunan Levent Sağlık araçta sıkıştı. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan Levent Sağlık hayatını kaybetti.

Tavas'ta Tahsin Gemi idaresindeki 07 AF 785 plakalı otomobil Derinkuyu mahallesi yakınlarındaki kavşakta yoldan çıkarak, şarampole devrildi. Otomobilde sıkışan sürücü Gemi hayatını kaybetti, yanındaki Ramazan Şentürk ise yaralandı.

Acıpayam ilçesi Gölcük Mahallesi Değirmendere mevkisinde ise Hüseyin Dinç'in idaresindeki 20 Y 2798 plakalı motosiklet ile Ramazan Yıldırım'ın (13) kullandığı plakasız motosiklet çarpışması sonucu, plakasız motosikletteki sürücü Ramazan Yıldırım ile İnanç Yıldırım (11) yaralandı.


- Kayseri'de 2 kazada 2 ölü, 7 yaralı

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şakir Şekerci yönetimindeki 06 FB 4912 plakalı otomobil, Kayseri-Sivas karayolu Palas Mahallesi mevkisinde lastiğinin patlaması sonucu takla atarak önce orta refüje ardından karşı şeritte seyir halindeki Genco Çalış yönetimindeki 38 SD 447 plakalı otomobile çarparak şarampole yuvarlandı.

Kazada, Şakir Şekerci, Siyami Arslan (38), Ertuğrul Güney Akkoç (42), Abdülrahim Çalış, Genco Çalış ve Murtaza Bal (33) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kayseri'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Murtaza Bal, kurtarılamadı. Şakir Şekerci, Siyami Arslan ve Ertuğrul Güney Akkoç'un da sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Pınarbaşı ilçesinde ise Ankara'dan Elazığ istikametine giden Mehmet Murat Çekmen (47) yönetimindeki 07 PN 900 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada, sürücü Mehmet Murat Çekmen olay yerinde hayatını kaybetti, otomobilde bulunan kızları Elif (20) ve Zeynep Pelin Çekmen (16) yaralandı. Yaralılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


- Minibüs altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde ağabeyiyle ekmek almaya giden Emin Gürsoy (3), ekmek dağıtan İrfan T'nin kullandığı 41 N 5775 plakalı minibüsün altında kaldı. Hastaneye kaldırılan çocuk, buradaki ilk müdahalesinin ardından yoğun bakım servisinde yer olmadığı gerekçesiyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Ambulansın yolda kaza yapması üzerine tekrar Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine gönderilen Gürsoy buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gölcük ilçesinde de Emir Çalpan idaresindeki 41 GK 036 plakalı kamyonet, Kerimağa rampası mevkisinde önce ağaca, daha sonra da elektrik panosuna çarparak durabildi. Kazada yaralanan sürücü hastanede tedavi altına alındı.


- Diyarbakır'da otomobilin şarampole devrildi 1 ölü, 6 yaralı

Adana'dan Diyarbakır'a giden Azad Gündüz'ün kullandığı 01 PV 752 plakalı otomobil, Diyarbakır-Siverek karayolunun Tokaçlı mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Baver Gündüz (10) olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan sürücü Azad ile Şervan, Velat, Gülbahar, Münir ve Zehra Gündüz 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Kazak Gölü mevkisindeki kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Suat Sağlam'ın kullandığı 34 UM 7475 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu göle düştü. Kaza sonrası vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılan Sağlam ve Halis Can Aydın, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Aydın, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ankara'da vatani görevini yaptığı öğrenilen Halis Can Aydın'ın 2 gün önce izne ayrıldığı ve arkadaşlarıyla Kaza Gölü'ne gittiği öğrenildi.


- Erzurum'da minibüs şarampole devrildi: 17 yaralı

Erzurum'da, minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 15'i aynı aileden, 17 kişi yaralandı.

İstanbul'dan Ardahan yönüne giden Laçin Tosun (54) idaresindeki 34 ZR 6675 plakalı minibüs, Erzurum-Pasinler yolu Çifte Petroller mevkisinde, kontrolden çıkarak önce karşı yola geçti, ardından şarampole devrildi.

Minibüs şoförünün yara almadan atlattığı kazada, araçta yolcu olarak bulunan Karademir Ailesi'nden Adem, Serpil, Elif Gül, Eslem, Ece, Efe, Kadir, Çiğdem, Derya, Emir, Ecrin, Tarık, Erdem, Meryem ve Gencay ile Ufuk Kaya ve Cemile Hatun Mutluay yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma, Palandöken ve Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma hastanelerine kaldırılan yaralılardan 3'ünün çocuk olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.


- Tokat'ta 2 kazada 17, Aksaray'da 12, Manisa'da ise 11 kişi yaralandı

Tokat'ın Turhal ilçesi Çaylı köyü kavşağında bayram tatili için İstanbul'dan Tokat'a giden Hikmet Yalçın yönetimindeki 34 TH 1611 plakalı panelvan, tarlaya devrildi.

Kazada, sürücü ile araçta bulunan Sultan Azman (14), Zeynep Hatun Yalçın (37), Mehmet Şahin (5), Enver Azman (37), Kevser Azman (6), Mehmet Yalçın (15), Hatice Azman (10), Enes Şahin (28), İbrahim Yalçın (11) ve Hüsnanur Yalçın (7) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Turhal Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Erbaa ilçesinde ise Şükür Koç (31) yönetimindeki 07 GM 282 plakalı otomobil, D-100 karayolunun Akça köyü mevkisinde devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki Mehmet Ali (7), Şaziye (62), Hayrunnisa (2), Ahmet (80) ve Lalegül Koç (31) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aksaray'da Yücel Duman (27) yönetimindeki 27 ST 613 plakalı otomobil, Aksaray-Ankara karayolunun 51. kilometresinde şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki Mithat (42), Kasım (3), Hüseyin (1) ve Pınar Ağır (30) ile Hatice (39) ve Elif Eylül Duman yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan Aksaray'da Suriye uyruklu Usama Alwaki (50) yönetimindeki 33 SAA 704 plakalı otomobil, Aksaray-Adana karayolunun 50. kilometresinde, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada, otomobildeki Ava (17), Basher (5), Nur (8) ve Lana Alwaki (13) ile Fatıma Sho (36) yaralandı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 8 kişi yaralandı. Balıkesir Manisa yolu üzerindeki Gördük Çayı Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada Mehmet Kocakaya'nın kullandığı 45 LB 714 plakalı tır, Mehmet Özdemir'in kullandığı 34 AS 7918 plakalı otomobile çarptı. Kazada Bülent Özkur'un kullandığı 34 AJ 9747, Serpil Dündar'ın kullandığı 07 F 4535, Süleyman Bektaş yönetimindeki 34 UU 3212, İbrahim Bolat idaresindeki 06 BF 7242 ve Yılmaz Mermer'in kullandığı MEX 030 yabancı plakalı otomobil de birbirine çarptı.

Kazada hurdaya dönen 34 AS 7918 plakalı araçta sıkışan biri çocuk 4 kişi, itfaiye ekiplerinin ve vatandaşların çabasıyla kurtarılırken yaralanan 8 kişi hastanelerde tedavi altına alındı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, İzmir'den Ankara yönüne giden Arif Özdemir (58) yönetimindeki 10 LU 485 plakalı otomobil, Akçapınar mevkisinde lastiğinin patlaması sonucu refüje çarparak devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki Habip (33) ve Hatice Özdemir (28) yaralandı.


- Sakarya'daki kazada 2'si çocuk 5 kişi yaralandı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde Bilecik İstikametine giden Emin Uysal (38) idaresindeki 34 PJ 3627 plakalı otomobil, Mekece Mahallesi'nde, Muharrem Aytekin (68) yönetimindeki 54 E 6276 hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazada hafif ticari sürücüsü Muharrem ve eşi Gülser Aytekin, otomobil sürücüsünün eşi Kamile (36) ve çocukları Afra (13) ile Azra (6) Uysal yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Pamukova Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, buradaki müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım hastanesine sevk edildi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde de İstanbul’dan gelen Muhsin Hıdır (48) idaresindeki 34 VM 6032 plakalı otomobil, Bolaman Mahallesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybederek aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü ve otomobilde bulunan aynı aileden Sefile (47), Mustafa (16), Ümran (14), Zehra (12) ve Selim Hıdır (4) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Afyonkarahisar-Konya karayolunun 30. kilometresinde Ali Özçelik idaresindeki 34 KA 6368 plakalı hafif ticari araç, şarampole devrildi. Kazada, sürücü Özçelik, araçtaki Abdullah, Emine, İbrahim Özçelik ile Melek ve Tuana Perçin yaralandı. Ambulanslarla Afyon Devlet Hastanesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan henüz 4 aylık olduğu öğrenilen Abdullah Özçelik'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.


- Sivas'taki kazalar

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Seyfettin Yılmaz'ın (52) kullandığı 58 DV 681 plakalı otomobil ile Hidayet Derdiyok’un (62) kullandığı 58 HA 834 plakalı otomobil Kızılcakışla Köyü mevkisinde çarpıştı. Kazada sürücüler ile Derdiyok’un aracında bulunan kızı Rukiye Derdiyok (29) yaralandı.Yaralılardan Yılmaz Sivas'a sevk edilirken, diğerleri ise Şarkışla Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

İlçede meydana gelen diğer kazada ise Selim Özdemir’in (53) kullandığı 58 UA 766 plakalı hafif ticari araç, Yıldırım mahallesi eski Sivas caddesinde Abdullah Suner’in (29) kullandığı 58 ES 458 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada yaralanan Suner, ilçe devlet hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Sivas'a sevk edildi.


- Arı kovanları yüklü kamyonet devrildi, 2 kişi yaralandı

Elazığ kent merkezine bağlı Harput Mahallesinden yüklediği arı kovanlarını Sivrice ilçesine bağlı Kamışlı köyüne götüren Bülent Güngör idaresindeki 23 HZ 513 plakalı kamyonet, ilçeye bağlı Gözeli köyü mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.

Kazada, sürücü Güngör ve beraberinde bulunan Hüseyin Şahin yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kaza yerinde etrafa dağılan kovanlar, özel kıyafet giyen kişiler tarafından toplandı.


- Kütahya ve Çankırı'daki kazalarda 4'er kişi yaralandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Güler Şakrak (40) yönetimindeki 59 FM 043 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü Şakrak ile otomobildeki eşi Hasan (38) çocukları Ayşegül (10) ve Süleyman Şakrak (8) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çankırı'da, Şabanözü ilçesinden Ankara yönüne giden İsmet Turan'ın (19) kullandığı 03 EL 234 plakalı otomobil, Bulgurcu köyü yakınlarında devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki Ayşe (46), Rumeysa (20) ve Enes Bünyamin Turan (24) yaralandı.

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde Kadir Karadeniz (20) yönetimindeki 05 FR 433 plakalı otomobil, jandarma virajı mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada yaralanan Karadeniz, hastaneye kaldırıldı.

Karaman'da ise Mustafa Karakoç(23) yönetimindeki 33 U 0210 plakalı otomobil, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak devrildi. Otomobilin içinde sıkışınca olay yerine gelen itfaiye ve 112 ekiplerince kurtarılan sürücü Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

.

Yorumlar