Denize giren Afgan boğuldu

- Yenikapı sahilinde denize giren 3 Afgan'dan biri boğuldu - Yakınlarından geçen bir yük gemisinin akıntısına kapılarak gözden kaybolduğu ileri sürülen şahsın cesedi, 20 metre derinlikten çıkarıldı

Google Haberlere Abone ol
Denize giren Afgan boğuldu

İSTANBUL (AA) - Fatih Yenikapı sahilinde iki arkadaşıyla birlikte denize giren bir kişi boğuldu.

Afganistan uyruklu 3 kişi, Yenikapı Yediemin Tekne İskelesi'nden dün akşam saatlerinde denize girdi. Bu sırada yakından geçen bir yük gemisinin akıntısına kapıldıkları ileri sürülen 3 Afgan'dan ikisi kıyıya çıkmayı başarabildi, 35 yaşındaki İkram Kayumi ise gözden kayboldu.

Kayumi'nin akıntıdan kurtulan arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine gelen polis ekiplerinin araştırmasından bir sonuç çıkmadı.

Bu sabah saatlerinde olay yeri civarında denizi tarayan dalgıç polisler, Kayumi'nin cesedine yaklaşık 20 metre derinlikte ulaştı.

İskeleye çıkarılan ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Bu arada, iskelede arkadaşları için sabahlayan Afgan arkadaş grubundaki İmam İbrahimi, Kayumi'nin Nişantaşı'nda bir tekstil atölyesinde çalıştığını söyledi.

İş çıkışı arkadaşlarıyla denize girmek için buraya geldiklerini anlatan İbrahimi, "Dün akşamdan beri burada bekliyoruz. Arkadaşımızın çıkarılmasını bekledik. Arkadaşımız için çok üzüldük." diye konuştu.





Yorumlar