DenizBank’tan şubede sanal gerçeklik deneyimi

- DenizBank Dijital Kuşak Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Çelik: - "Yeni Ankara tren garında açtığımız şubemizde müşterilerimize sanal gerçeklik deneyimini şube içinde yaşatıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
DenizBank’tan şubede sanal gerçeklik deneyimi

İSTANBUL (AA) - DenizBank yeni Ankara tren garında açtığı şubesinde müşterilerine sanal gerçeklik uygulamasını şube içinde yaşatarak farklı bir deneyim sunuyor.

Banka açıklamasına göre, DenizBank yeni Ankara tren garında açtığı şubesinde müşterilerine sanal gerçeklik uygulamasını sunarak, keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Söz konusu uygulama ile müşteriler, dünyanın en yüksek dağı olan Everest’e tırmanan kişilerin gözünden çekilen görüntülerin yanı sıra, sanal olarak oluşturulan bazı görseller ile dağa tırmanma sırasında yaşanan zorlukları an be an, interaktif biçimde yaşama imkanına sahip oluyorlar. Dileyen müşteriler de çocuklara yönelik sevilen oyun Lucky's Tale ve ay yüzeyine yapılan insanlı ilk uzay uçuşu olan Apollo 11’in kalkış anı ve öncesinde yapılanları birebir yaşayabiliyorlar.

Bankanın yenilikleri bununla da sınırlı değil. Müşteriler şubelerde yapacakları işlemlerde sıramatiklerden aldıkları fişlerin üzerinde bulunan kullanıcı adı ve şifreler ile bekleme sürelerince ücretsiz olarak internete bağlanabiliyorlar. Müşteriler böylece internet hizmeti ile gerek bankacılık işlemlerini gerekse diğer internet tabanlı işlemlerini yapabiliyor, şubede bekledikleri zamanı verimli şekilde kullanabiliyorlar.


- "Şubelerimizde sınırsız internet bulunuyor"


DenizBank Dijital Kuşak Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik şunları konuya ilişkin değerlendirmesinde, DenizBank olarak geleneksel bankacılık alanında benimsedikleri müşteri odaklı hizmet anlayışı gereği müşterileri memnuniyetini artırmak için beklentilerinin ötesine geçmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Müşteri memnuniyetini artırmak için teknoloji ile iç içe çözümler ve alternatifler ürettiklerini aktaran Çelik, şunları kaydetti:

"Türkiye’de eşi benzeri olmayan fastPay uygulaması, dünya’da ilk olarak lanse edilen Şubeniz Facebook’ta ve yine bir ilk olan, şubelerimizde sınırsız kablosuz internet gibi hizmetlerle müşterilerimize doyasıya kullanabilecekleri bir portal daha sunmuş olduk. Şubelerde Wi-Fİ projesi ile her gün 1000’in üzerinde müşterimizin hayatına dokunuyoruz.

Bunların dışında yeni Ankara tren garında açtığımız şubemizde müşterilerimize sanal gerçeklik deneyimini şube içinde yaşatıyoruz. Aynı zamanda, Lydia işbirliği ile müşterilerimizin yanlarında akıllı telefonları olsun veya olmasın, kendi hesaplarına girerek dilediğince işlem yapabilecekleri ortamı Apple cihazlar ile sağlıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak sürecek."

Yorumlar