Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal Manisa'da

- Uysal: "Yaşama aşkından vazgeçip yaşatmaya kendilerini adayan, vatan toprağının hamuruna karışan şehitlerimizi rahmetle anıyorum"

Google Haberlere Abone ol
Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal Manisa'da

MANİSA (AA) - Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin Manisa teşkilatının olağan genel kurul toplantısına katıldı.

Şehzadeler Ziraat Odası'nda düzenlenen toplantıda konuşan Uysal, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde halkın demokrasisine canı pahasına sahip çıktığını belirtti.

Ülke genelinden vatana ve demokrasiye sahip çıkmak için mücadele edenlerin şehadet haberlerinin gelmeye devam ettiğini dile getiren Gültekin Uysal, şöyle konuştu:

"Yaşama aşkından vazgeçip yaşatmaya kendilerini adayan, vatan toprağının hamuruna karışan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ülkenin bütün imkanlarından ve imtiyazlarından yararlanmış olan kişiler tarafından yeniden bir düzen kurulma tehditleriyle karşı karşıya kalındı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kıymeti herkes tarafından bilinmelidir. 'Demokrasimizin en uzun günü' diye tabir edebileceğimiz 15 Temmuz'dan bugüne yaklaşık 1 ay geçti. Bu zaman dilimi içinde Demokrat Parti olarak geçmişimizden getirdiğimiz fikrimiz, inancımız ve vazgeçmediğimiz davamızın gereği olarak, bugün de darbelerin insanlığın, adaletin idamı olduğunu açık yüreklilikle ifade ettik." diye konuştu.

Uysal, milletin paralarıyla alınmış silahı millete doğrultanları affetmeyeceklerini de sözlerine ekledi.

Olağan genel kurulda tek liste ile gidilen seçim sonucunda mevcut başkan Nazif Beygit, Manisa İl Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Yorumlar