DEAŞ hedefleri havadan vuruldu

- Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçaklar, Bzagah ve Sulfaniyah bölgesinde DEAŞ terör örgütüne ait 3 bina ile 2 silahlı aracı imha etti

Google Haberlere Abone ol
DEAŞ hedefleri havadan vuruldu

ANKARA (AA) - Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçaklar, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Bzagah ve Sulfaniyah bölgesinde DEAŞ terör örgütüne ait 3 bina ile 2 silahlı aracı imha etti.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, DEAŞ başta olmak üzere terör örgütlerinin yarattığı tehdidi bertaraf ederek hudut güvenliğini artırmak ve Koalisyon Güçlerine destek olmak amacıyla 24 Ağustos'ta başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı devam ediyor.

Harekatın 101.nci gününde, Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait savaş uçakları, Bzagah ve Sulfaniyah bölgesinde DEAŞ terör örgütüne ait 3 bina ile 2 silahlı aracı imha etti.

AFAD ve Kızılay'a ait unsurlar ile Özgür Suriye Ordusu personeli ve sivillere yönelik lojistik faaliyetler, kesintisiz sürüyor.

Terör örgütlerince kullanılan ve hudut bölgesinde güvenlik riski doğuran, Suriye'nin kuzeyinde icra edilen ve Koalisyon Güçlerine destek veren Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgede yaşayan sivil halkın zarar görmemesi için her türlü tedbiri alarak azami hassasiyet gösteriyor.

Yorumlar