Davutoğlu'ndan Topbaş'a taziye ziyareti

İSTANBUL (AA) - Eski Başbakanlardan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde...

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu'ndan Topbaş'a taziye ziyareti

İSTANBUL (AA) - Eski Başbakanlardan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde Saraçhane'de şehit olan vatandaşlar nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a taziye ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Davutoğlu, Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, darbe girişiminde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Ramazan Sarıkaya için Fatih Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından belediyenin Saraçhane'deki merkez binasına yürüdü.

Belediyenin önündeki panoda yer alan Saraçhane şehitlerinin fotoğraflarını inceleyen Davutoğlu ve beraberindekiler, şehitler için dua etti. Davutoğlu, daha sonra Şeref Defteri'ni imzalayarak, Topbaş'a taziyelerini sundu.

Davutoğlu, deftere şunları yazdı:

"Bir milletin yeniden diriliş destanının yazıldığı 15 Temmuz gecesi, İstanbul'un idari ve manevi merkezi Büyükşehir Belediyemizi tanklara, uzun menzilli silahlara ve uçaklara karşı koruyan aziz şehitlerimizin hatırası ebediyen yaşayacaktır. Bizler, bu aziz şehrin sakinleri olarak; bu hatıranın yaşaması, istiklal ve istikbalimizin korunması için her an nöbette olacak, özgürlük ve izzetimizi muhafaza etmek için de her türlü fedakarlığı yapacağız. Ruhları şad olsun. Allah rahmet eylesin."

Yorumlar