Cumhurbaşkanına mektup yazdı, sınıfına kitap geldi

- Cumhurbaşkanı Erdoğan'a e-devlet üzerinden mektup yazarak sınıfındaki eksiklikleri bildiren bedensel engelli öğretmenin sınıfına kitap ve harita gönderildi

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanına mektup yazdı, sınıfına kitap geldi

MUĞLA (AA) - Milas ilçesinde görev yapan bedensel engelli öğretmen Mevlüt Uyanık, e-devlet sisteminden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak sınıfına kitap ve harita gönderilmesini sağladı.

Bafa Ortaokulu'nda görev yapan Uyanık, e-devlet sistemindeki "Cumhurbaşkanına yazın" bölümüne yazarak sınıfındaki eksikleri bildirdi.

Bunun üzerine harekete geçen yetkililer, içerisinde kitaplar ve harita olan eğitim malzemelerini Milas Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştırdı.

Milas Milli Eğitim Müdürü Şaban Karakoç, eğitim malzemeleri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir portresini Uyanık'ın sınıfına getirdi.

Uyanık'ın bedensel engeline rağmen öğretmenlik mesleğini en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştığını söyleyen Karakoç, "Siz bizim için çok değerlisiniz. Dünya liderimiz Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştırdığınız mektup sonucu gönderilen hediyeleri biz de size iletiyoruz. Hediyeler öğrencilerimizin eğitimleri için kullanabilecekleri türden." dedi.

Uyanık ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Yorumlar