Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine ziyaret

- Erdoğan, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı koyarken şehit düşen Ahmet Kocabay ve Mehmet Şefik Şefkatlioğlu'nun ailelerini ziyaret ederek, başsağlığı diledi

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine ziyaret

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi askerlerin 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit düşen Ahmet Kocabay ve Mehmet Şefik Şefkatlioğlu'nun ailelerini ziyaret etti.

Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile 31 yaşında şehit düşen Ahmet Kocabay'ın Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evine gitti.

Burada yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan, bir kız çocuğu babası şehit Kocabay'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Ziyaretin ardından sokakta bekleyen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan da kendisini bekleyen vatandaşlarla tokalaştı. Şehit Kocabay'ın evinin bulunduğu sokağın Türk bayrakları ile donatıldığı görüldü.

Erdoğan ve beraberindekiler, daha sonra darbe girişimi sırasında tankın altında kalarak 49 yaşında şehit olan Mehmet Şefik Şefkatlioğlu'nun evine geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarım saat süren ziyarette, Şefkatlioğlu'nun ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Erdoğan'ın şehit Şefkatlioğlu'nun evinden çıkışı sırasında, kendisini bekleyen vatandaşlar, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" tezahüratları yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları, el sallayarak selamladı.

Yorumlar