Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya gitti

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ATA" ile saat 11.45'te Malatya'ya gitti. Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı'ndan, İstanbul Valisi...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya gitti

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ATA" ile saat 11.45'te Malatya'ya gitti.

Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı'ndan, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile öteki ilgililer uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın da Malatya'ya gitti.

Bu arada, havalimanına gitmek için sabah saatlerinde Tarabya'daki Huber Köşkü'nden hareket eden Erdoğan, simit almak için Tarabya Meydanı'nda makam aracını durdurdu.

Bu esnada kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da, 2. Ordu Komutanlığını ve Valiliği ziyaret edecek, toplu açılış töreninde konuşacak. Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek Erdoğan, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Yorumlar