Çorlu'daki cinsel istismar iddiası

- Yaşı küçük kız çocuklarıyla para karşılığı ilişkiye girdiği öne sürülen iki lise öğrencisi ile aracılık ettiği iddia edilen bir kişi tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
Çorlu'daki cinsel istismar iddiası

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu'da yaşı küçük kız çocuklarıyla para karşılığı ilişkiye girdiği iddia edilen iki lise öğrencisi ile aracılık ettiği öne sürülen bir kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçedeki bir ortaokulda öğrenim gören kız çocuklarının cinsel istismarına ilişkin yürütülen soruşturmada, 3 kişi daha gözaltına alındı.

Yaşı küçük kız çocuklarıyla para karşılığı ilişkiye girdiği iddia edilen iki lise öğrencisi ile aracılık yaptığı öne sürülen 17 yaşındaki Y.D, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

- Olay

İlçedeki bir ortaokulun idarecileri, kız öğrencilerin cep telefonlarında pornografik video ve fotoğraflara rastlayınca durumu polise bildirmişti. Cep telefonlarını incelemeye alan polisin ifadesine başvurduğu iki kız öğrenci, 17 yaşındaki Y.D. isimli kız arkadaşları tarafından tanıştırıldıkları 41 yaşındaki M.A. ve 43 yaşındaki M.D. ile para karşılığı ilişkiye girdiklerini öne sürmüştü.

Soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan 3 kız öğrencinin de benzer iddiada bulunması üzerine gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A. ile M.D. tutuklanırken, Y.D. adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

Yorumlar