"Çocuklar Gülsün Diye Derneği"nden Ordu'ya anaokulu

- Altınordu ilçesinde bir ortaokulun bahçesinde Dr. Melek Aynur Odabaş Dr. Erdal Odabaş Çocuklar Gülsün Diye Derneği Anaokulu açıldı - Sanatçı Ergen: "Gerçekten çok özel bir açılış benim için. 5 senede 35 anaokulu açtık. İnşallah 36'ncı okulumuzu yine Ordu'nun Fatsa ilçesinde gerçekleştireceğiz"

Google Haberlere Abone ol
"Çocuklar Gülsün Diye Derneği"nden Ordu'ya anaokulu

ORDU (AA) - Sanatçı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 35'inci anaokulunu Ordu'da açtı.

Altınordu ilçesindeki 60. Yıl Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen açılış törenine, Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, Belediye Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ile öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Ordulu olan ve hayatını kaybeden Dr. Melek Aynur Odabaşı ile eşi Dr. Erdal Odabaşı adına, çocukları Şirin Kont ve Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin katkılarıyla 60. Yıl Ortaokulu bahçesinde yaptırılan anaokulunun açılış töreninde konuşan Vali Yardımcısı Arık, "Buraya gelirken sadece bir okul açacağımızı düşünmüştüm. Ancak, 'çocuklar gülsün diye' yola çıkan Gülben Ergen hanımefendinin önderliğinde hem bir okul açılışı gerçekleştiriyor hem de örnek bir aile tablosunu görüyoruz. Bugün burada bir okul açılışı değil, hayır işi değil, aynı zamanda bir ailenin nasıl olması gerektiğinin örneğini görüyoruz." dedi.

Hayırseverlerden eğitime destek olmalarını beklediklerini ifade eden Ahmet Arık, "Bu hizmetler devletimiz tarafından takdir edilen çok güzel hizmetler. Devletimiz yoğun bir şekilde eğitim programlarına önem veriyor ve her yerde okullar açılıyor. Hayırseverlerimizin eğitime destek olmalarını bekliyoruz. Bu destekler yarınlarımızı daha güçlü kılacaktır. Çocuklarımıza daha iyi bir eğitim vereceğiz ve onlar ileride faydalı bireyler haline geleceklerdir. Gülben Ergen hanımefendiye eğitime, özellikle anaokuluna olan farkındalığı artırması ve örnek olması dolayısıyla da çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Gülben Ergen ise kentte kendisini misafir ya da yabancı gibi hissetmediğini belirterek, "Çünkü Ordu'yu çok seviyorum. Güzel bakan gözleriniz ve yoğun katılımınız beni çok heyecanlandırdı. Gerçekten çok özel bir açılış benim için. 5 senede 35 anaokulu açtık. İnşallah 36'ncı okulumuzu yine Ordu'nun Fatsa ilçesinde gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Ergen ayrıca, hayırsever aileye de teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ile hayırsever aileye Vali Yardımcısı Ahmet Arık ve diğer protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.

Daha sonra Arık, Altınordu Belediye Başkanı Tekintaş, protokol üyeleri ve Gülben Ergen tarafından kurdele kesilerek, Dr. Melek Aynur Odabaş Dr. Erdal Odabaş Çocuklar Gülsün Diye Derneği Anaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Protokol üyeleri ve Gülben Ergen, anaokulunun sınıflarını da gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Yorumlar