Çocuk evinden Rektör Bircan’a ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Aydın İli Koordinasyon Merkezi Müdürü Arif Karakul, ADÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Songül Aslan Karakul, öğretmen Tijen Ergün Doğan, çocuk evlerinde kalan çocuklarla birlikte Rektör Prof. Dr....

Google Haberlere Abone ol
Çocuk evinden Rektör Bircan’a ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Aydın İli Koordinasyon Merkezi Müdürü Arif Karakul, ADÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Songül Aslan Karakul, öğretmen Tijen Ergün Doğan, çocuk evlerinde kalan çocuklarla birlikte Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının teşvik ettiği, çocuklara rol model olacak örnek şahsiyetlerle tanışmanın hedeflendiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, çocuklarla bir süre sohbet etti. Çocuklar, üniversiteye adım atmanın, Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan ile tanışmanın verdiği mutluluğu dile getirirken, ileride gerçekleştirmek istedikleri hayallerini anlatarak, Bircan’a çiçek verdi.

ADÜ Öğretim Üyesi Fransız Kültür ve Sanat Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Songül Aslan Karakul, sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği” yapmayı planladıklarını ve bu şenliğe çocuk evlerindeki çocukları da dahil etmek istediklerini belirterek, şenlik hakkında Rektör Bircan’a bilgiler verdi.

Yorumlar