Cinayet zanlısı firarisi Bulgaristan'da yakalandı

EDİRNE (AA) - Edirne'de geçen yıl işlenen cinayetin zanlısı olarak aranan kişi Bulgaristan'da yakalanarak Türkiye'ye iade edildi. Alınan bilgiye göre, Havsa...

Google Haberlere Abone ol
Cinayet zanlısı firarisi Bulgaristan'da yakalandı

EDİRNE (AA) - Edirne'de geçen yıl işlenen cinayetin zanlısı olarak aranan kişi Bulgaristan'da yakalanarak Türkiye'ye iade edildi.

Alınan bilgiye göre, Havsa ilçesine bağlı Oğulpaşa köyünde bir davada aleyhine tanıklık yapması nedeniyle geçen yıl mayıs ayında Aziz Akkoyun'u tüfekle öldürdüğü iddiasıyla aranan Mehmet Başarır'ın önce İstanbul'da çobanlık yaptığı ve daha sonra İpsala'dan yasal olmayan yolla önce Yunanistan'a oradan da Bulgaristan'a geçtiği bilgisini alan Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri araştırmalarına bu ülke üzerinden devam etti.

Başarır'ın Bulgaristan'ın Burgas kentine bağlı Primorsko köyündeki bir hayvan çiftliğinde çalıştığını haber elemanı aracılığıyla teyit eden ekipler, durumu Bulgar makamlara bildirdi.

Gözaltına alınan Başarır bir süre Burgas Cezaevi'nde tutulduktan sonra Edirne Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Başarır, sağlık kontrolü sonrası Edirne Adliyesi'ne sevk edildi.

Yorumlar