Cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Başakşehir'de bir benzin istasyonunda çıkan tartışmada Kaplan İşcan'ı (33) öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki kişi adliyeye sevk...

Google Haberlere Abone ol
Cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Başakşehir'de bir benzin istasyonunda çıkan tartışmada Kaplan İşcan'ı (33) öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki kişi adliyeye sevk edildi.

10 Mayıs'ta Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'ndeki benzin istasyonuna akaryakıt almak için gelen Kaplan İşcan, önündeki otomobilin sürücüsü Hüseyin Y. (24) ve yanındaki kardeşi Onur Y. (19) ile tartıştı. Tartışma bir süre sonra kavgaya döndü. İddiaya göre, otomobilin koltuk başlığını söken Hüseyin Y. ve Onur Y., İşcan'ı koltuk başlarının metal bölümü ile darp etti.

Benzin istasyonu çalışanlarının müdahale ettiği kavgada, Hüseyin Y. ve Onur Y. olay yerinden kaçtı.

Yaralanan Kaplan İşcan, sağlık ekipleri tarafından İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bir süredir hastanenin yoğun bakım bölümünde tedavi gören İşcan, 16 Haziran'da hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlatırken, istasyonunun güvenlik kamera kayıtlarından şüphelilerin kimliğini tespit etti.

Şüpheli iki kişi, İşcan'ın hayatını kaybettiğini öğrenmeleri üzerine avukatlarına vekalet vermek için gittikleri noterde polis ekiplerince yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar