CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ispata davet etti

- AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Beyazgül: - "Kılıçdaroğlu'nu iddiasını (FETÖ'den tutuklanan başçavuşun eşiyle görüştüğüne yönelik sözleri) ispata davet ediyorum. Çamur at izi kalsın mantığıyla yapılan açıklamaların toplumda kabul görmediğini görmeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ispata davet etti

ŞANLIURFA (AA) - AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kendisine iftira attığını öne sürerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sözlerini ispatlamaya davet etti.

Beyazgül, yaptığı yazılı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün partisinin grup toplantısında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, tutuklanan bir başçavuşun eşiyle görüşerek, şantaj uyguladığına yönelik asılsız iddiada bulunduğunu belirtti.

Söz konusu bir görüşmesinin olmadığını ve şahsına iftira atıldığını vurgulayan Beyazgül, şunları kaydetti:

"AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında bahsettiği Demet Fakiroğlu ile Kılıçdaroğlu'nun iddia ettiği şekilde benim herhangi bir görüşmem ve telkinim olmadı. Ben hukukçuyum, suçların şahsiliği prensibini bilen ve buna da inanan biriyim. Kaldı ki bu tür konuların çözüm yeri de iktidar partisi il başkanlığı değildir. Kılıçdaroğlu'nu iddiasını ispata davet ediyorum. Çamur at izi kalsın mantığıyla yapılan açıklamaların toplumda kabul görmediğini görmeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Kılıçdaroğlu'nun bu talihsiz beyanı hangi amaca matuftur, bilmiyorum. Bana telefon açar işin doğruluğunu öğrenir. Böylece kamuoyunu da doğru bilgilendirir."

Kamuoyunu doğru bilgilendirmenin tüm siyasilerin görevi olduğunu vurgulayan Beyazgül, Türkiye'nin geçtiği hassas dönemde herkesin konuşmasına daha fazla dikkat etmesi gerektiğini bildirdi.

Yorumlar