CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kocaeli’de

- Kılıçdaroğlu, "zimmet suçu" işlediği gerekçesiyle 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ancak rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sirmen ile Derince'de tedavi altında olan ağabeyi Ali Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kocaeli’de

KOCAELİ (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ancak kalp ve bağırsak rahatsızlığı dolayısıyla hastaneye sevk edilen eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ile Derince'de tedavi gören ağabeyi Ali Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Eşi Selvi Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ile Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine gelen Kılıçdaroğlu, hastane başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk tarafından karşılandı.

Kılıçdaroğlu, daha sonra "zimmet suçu" işlediği gerekçesiyle 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ancak kalp ve bağırsak rahatsızlığı dolayısıyla hastaneye sevk edilen Sirmen, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda eşi ve 2 çocuğunu kaybeden Muhammed Aydın ve 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile görevlerinden ihraç edilen bazı akademisyenlerle görüştü.

Hastaneden ayrılışı sırasında Kılıçdaroğlu, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Ağabeyi Ali Kılıçdaroğlu’nun akciğerlerindeki rahatsızlık dolayısıyla tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçen Kılıçdaroğlu, burada hastane başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş tarafından karşılandı.

Hastayı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, doktorlardan ağabeyinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu, ziyaretler sonrasında basın mensuplarına açıklama yapmadı.

Yorumlar