CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da

- Kılıçdaroğlu: - "Hiçbir baskı bizi yıldıramaz. Kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz. Demokrasi için, insan hakları için, kadın erkek eşitliği için, insanların mutluluğu için ve en önemlisi hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği güzel bir Türkiye için mücadele edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da

İSTANBUL (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hiçbir baskının kendilerini yıldıramayacağını belirterek, "Kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz. Demokrasi için, insan hakları için, kadın erkek eşitliği için, insanların mutluluğu için ve en önemlisi hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği güzel bir Türkiye için mücadele edeceğiz." dedi.

Ankara'dan havayoluyla İstanbul'a gelen Kılıçdaroğlu'nu, Atatürk Havalimanı VİP Salonu önünde, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, bazı CHP milletvekilleri, CHP'li belediye başkanları, parti yetkilileri ve partililer karşıladı.

Havalimanı çıkışında kendisine sevgi gösterisinde bulunan partilileri selamlayan Kılıçdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hiçbir baskı bizi yıldıramaz. Kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz. Demokrasi için, insan hakları için, kadın erkek eşitliği için, insanların mutluluğu için ve en önemlisi hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği güzel bir Türkiye için mücadele edeceğiz. Şehitlerimize saygı duyacağız, yakınlarına saygı duyacağız, annelerinin babalarının acılarını paylaşacağız. Gazilerimize saygı duyacağız, gazilerimizi baş tacı yapacağız." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi dünyanın bir numaralı ülkesi yapacaklarını anlatarak, "Bu kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde engeller var. Engelleri çıkaran siyasal iktidar ama onların engelleri bize vız gelir." değerlendirmesinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, açıklamasının ardından havalimanından ayrıldı.

Yorumlar