CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz:

- "Biz burada Anneler Günü'nü kutlarken Kilis'e bombalar düşüyor. Kilis tedirgin, insanlar göç ediyor. Oraya gelen her mermi bizim kalbimize saplanıyor"

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz:

KIRIKKALE (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, "Biz burada Anneler Günü'nü kutlarken, Kilis'e bombalar düşüyor. Kilis tedirgin, insanlar göç ediyor. Oraya gelen her mermi bizim kalbimize saplanıyor." dedi.

CHP Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından bir düğün salonunda düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde konuşan Yılmaz, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Annelerin sevgi dolu yüreklerinin, mutlu ve sağlıklı bireylerin yaşadığı bir toplum için vazgeçilmeyecek değer olduğunu vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Biz burada Anneler Günü'nü kutlarken, Kilis'e bombalar düşüyor. Kilis tedirgin, insanlar göç ediyor. Oraya gelen her mermi bizim kalbimize saplanıyor. İnsanlarımız, ailelerimiz tedirgin. Güney sınırımızda bir savaş yaşanıyor. Türkiye'ye komşularından bombalar atılıyor. Güneydoğu'da şehitler veriyoruz, gazilerimiz geliyor. Bir çığlık var. Bunlar ise kendi planlarını yapıyorlar. Biz ne zaman güçlü, birlikte, ayrılıkları kenara bırakıp yola koyuluruz o zaman buna bir son veririz. Türkiyeyi düşünmek önemli. Önemli olan ülkemiz. Bizim fani ömrümüz geçici. Hiçbirimiz baki değiliz. Çocuklarımıza bırakacağımız güzel bir ülke önemli."

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal ise en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin örneği olan annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Konuşmaların ardından Yılmaz, kentte yılın annesi seçilen Mürvet Kaluç'a çiçek ve plaket takdim etti.

Yorumlar