CHP'de Seyhan Belediyesi tanıtım günleri

"CHP çalışıyor, Türkiye kazanıyor" projesi kapsamında, parti genel merkezinde Adana'nın Seyhan İlçe Belediyesinin tanıtımının yapıldığı stantlar kuruldu

Google Haberlere Abone ol
CHP'de Seyhan Belediyesi tanıtım günleri
CHP Genel merkezinde, "CHP çalışıyor, Türkiye kazanıyor" projesi kapsamında Adana'nın Seyhan İlçe Belediyesinin yürüttüğü çalışmaların tanıtıldığı stantlar kuruldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran'ın koordinesinde gerçekleştirilen etkinliğin açılışına, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile bazı milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Seyhan Belediyesinin çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından konuşan Cankurtaran, sosyal demokrat belediyelerin çalışmalarını tanıtmak için böyle bir proje geliştirdiklerini söyledi.

CHP'li belediye başkanları ve emeği geçenlere teşekkür eden Cankurtaran, belediyecilik anlayışının insanların yaşam standartlarıyla çok değiştiğini, buna uyum sağlamak gerektiğini dile getirdi.

Seyit Torun da yerel yönetimlerin çok önemli olduğunu belirterek, onların başarısının iktidarın yolunu açacağını vurguladı.

İnsan odaklı, çözüm üreten anlayışla hareket etmenin önemine dikkati çeken Torun, CHP'li belediyelerin imkansızı başararak, güzel çalışmalara imza attığını anlattı.

Tekin Bingöl ise CHP'nin yerel yönetimlerdeki temel ilkesinin insan odaklı sosyal belediyecilik olduğunu ifade ederek, belediye başkanlarının başarılı çalışmalar yaptığını kaydetti.
Zeydan Karalar da yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Programa katılanlar, daha sonra stantları gezdi.

Yorumlar