Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:

- "Bizim kendi gönül coğrafyamızda yaşanan yangınların bir an önce son bulmasını, kötülüklerin bir daha hiç olmadığı bayramların olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum"

Google Haberlere Abone ol
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bizim kendi gönül coğrafyamızda yaşanan yangınların bir an önce son bulmasını, kötülüklerin bir daha hiç olmadığı bayramların olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Özhaseki, Kayseri'de tarihi Hunat Camisi'nde bayram namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Özhaseki, Kayserililer başta olmak üzere tüm milletin, insanlığın Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Huzurla, ağız tadıyla nice bayramlara erişilmesi temennisinde bulunan Özhaseki, bir ay boyunca tutulan orucun sonunda bayram yapmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Özhaseki, şöyle devam etti:

"Bizim kendi gönül coğrafyamızda yaşanan yangınların bir an önce son bulmasını, kötülüklerin bir daha hiç olmadığı bayramların olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Allah'a şükürler olsun ki müminler bir ay boyunca oruç tuttu ve Allah'ın ikramına, lütfuna mazhar oldu. Bugün hep birlikte bayram yapıyoruz. Oruç tutan tutmayan en azından bu manevi değerlerimize saygı gösterenlerin de bayramını tebrik ediyorum. Bugün artık bayram yapacağımız bir gün. Kötülüklerin, sıkıntıların, gözyaşlarının, acıların konuşulacağı bir gün değil. Onun için sabahtan itibaren hep iyi şeyler söyleyerek, dilimizi alıştırmaya, herkesle güler yüzle bayramlaşmaya devam edeceğiz."

Bakan Özhaseki, Kayseri'de akşama kadar valilik ve AK Parti İl Başkanlığının programına katıldıktan sonra yaşlılar, gaziler, şehit aileleri, engelliler, emniyet ve jandarma teşkilatını da ziyaret ederek bayramlaşacaklarını söyledi.

Yorumlar