"CeoTalks Projesi"

- Üst yöneticilerle öğrencilerin bir araya getirileceği projeye 18 Haziran'a kadar başvurulabilecek

Google Haberlere Abone ol
"CeoTalks Projesi"

İSTANBUL (AA) - Üst yöneticilerle öğrencileri bir araya getirecek olan "CeoTalks Projesi"ne başvurular 18 Haziran'a kadar devam edecek.

İstanbul Fikir Araştırmaları Merkezi (İSFAM), iş dünyasına atılmayı amaçlayan öğrenciler için yürüttüğü "CeoTalks Projesi"ne bu yıl da devam edecek.

Hayat tecrübesi olan üst yöneticilerle (CEO) öğrencileri bir araya getirmeyi amaçlayan projeye katılmak isteyen öğrenciler 18 Haziran'a kadar www.isfam.org adresinden başvuru yapabilecek.

Proje koordinatörü Mustafa Torun, projenin üniversite öğrencilerine gelecekte yaşayacakları sorunları şimdiden konuşmayı vaat ettiğini söyledi.

Projenin bir "iş okulu" şeklinde ilerleyeceğini aktaran Torun, "Yaz dönemi boyunca salı ve perşembe günleri birer CEO üniversite öğrencileri ile buluşacak. Bir CEO'nun katıldığı her bir oturumun ana teması 'Kendi Başarı Öyküm' olacak. Üniversiteliler hayata atılmış, çeşitli başarı ve başarısızlıklar yaşamış kendileri için en önemli rol modeller olan CEO'ların tecrübeleri ile geleceklerine daha iyi yön verebilirler." ifadelerini kullandı.

Yorumlar