Çekmeköy'deki gasp ve darp

- Fırın çalışanlarını darp edip taksi sürücüsünü gasp eden 2 şüpheli gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Çekmeköy'deki gasp ve darp

İSTANBUL (AA) - Çekmeköy'de silah zoruyla cep telefonlarını almaya çalıştıkları fırın çalışanlarını darbeden, daha sonra yolda durdurdukları taksi şoförünü döverek aracını gasp eden 2 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Mehmet Akif Mahallesi Kubilay Caddesi'nde ekmek pişirmek için hazırlık yapılan bir fırına girerek cep telefonlarını gasp etmeye çalışan, yapamayınca darp eden, fırından çıktıktan sonra durdurdukları bir taksiye binerek, bu taksinin sürücüsünü de gasp eden 2 şüphelinin yakalanması için Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Polis ekipleri, fırının ve çevredeki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerden şüphelilerin Cihan Y. (24) ve Ufuk Ş. (26) olduğunu tespit etti.

Şüpheliler Çekmeköy'de bir parkta yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan üst aramasında gasp olaylarında kullandıkları kuru sıkı tabanca da ele geçirildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen, başka suçlardan da aramaları olduğu bildirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesine sevk edilecek.

Yorumlar