Cansuyu Derneğinden Togo'ya kurban yardımı

- Cansuyu Derneği, 2016 Kurban organizasyonu kapsamında Togo'daki Müslümanlara Türkiye’den gönderilen 100 büyük baş kurban etini ihtiyaç sahiplerine dağıttı

Google Haberlere Abone ol
Cansuyu Derneğinden Togo'ya kurban yardımı

TOGO (AA) - Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Togo'daki Müslümanlara Türkiye’den gönderilen kurban yardımlarını ulaştırdı.

Organizasyonla ilgili, AA muhabirine açıklamalarda bulunan Cansuyu Derneği yardım gönüllüsü Abdullah Üsame Budak, 2016 kurban organizasyonu kapsamında Togo'da kurban emanetlerini muhtaçlara ulaştırdıklarını söyledi.

Cansuyu olarak Togo'da toplamda 100 büyük baş kurban kestiklerini kaydeden Budak, ''Togolular Türk milletine son derece müteşekkir ve sizler için dua ediyorlar. Başkent Lome'de ve Müslümanların yoğunlukla yaşadığı Sokode bölgesinde toplamda yüz büyük baş hayvan kesimini bayramın ikinci günü itibarıyla tamamlayarak, Türkiye'den aldığımız emanetleri gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.'' ifadelerini kullandı.

Sokodeli Müslümanlardan Afo İbrahim de Türkiye'den gelen yardımlardan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, ''Biz, bütün Türk halkını koruması için Allah'a dua ediyoruz. Togo'daki Müslüman kardeşlerinin maneviyatlarını kurtarıyorlar. Rabbim onların hayatlarını bu dünya ve ahirette iyiliklere çevirsin.'' diye konuştu.

Yorumlar