Çanakkale'de uzman çavuşun darbedildiği iddiası

- Ayvacık ilçesinde devriye görevi yapan uzman çavuşu darbettikten sonra kaçtıkları iddiasıyla aranan 3 şüpheliden 2'si yakalandı

Google Haberlere Abone ol
Çanakkale'de uzman çavuşun darbedildiği iddiası

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde devriye görevi sırasında bir uzman çavuşu darbettikleri öne sürülen 3 şüpheliden 2'si gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Gülpınar Jandarma Karakolunda görevli Jandarma Uzman Çavuş U.D, Sokakağzı mevkisinde dün sabaha karşı devriye görevini icra ederken içindekilerin çevreye ve insanlara rahatsızlık verdiği iddiası üzerine bir aracı durdurdu.

U.D, araçtaki kişilerin kimlik kontrolünü yapmak istedi. Kimlik belgelerini vermeyip U.D'yi darbettiği ileri sürülen şüpheliler, olay yerinden kaçtı.

Bölgeye gönderilen jandarma ekipleri, zanlıların Ş.D, A.Ö. ve Ş.D. olduğunu belirledi. Bazı suçlardan sabıkalı oldukları anlaşılan Ş.D. Çanakkale'de, A.Ö. ise Ayvacık'ta yakalandı. Ş.D'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Gözaltına alınan Ş.D. ve A.Ö, Ayvacık Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kafatasında kırık tespit edilen ve Ezine Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edilen U.D'nin hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yorumlar