Camdan Yansımalar Konferansının 4'üncüsü düzenlendi

İSTANBUL (AA) - Şişecam Düzcam, mimaride cam kullanımıyla ilgili son gelişme ve trendleri paylaştığı "Camdan Yansımalar" adlı konferans dizisinin dördüncüsünü...

Google Haberlere Abone ol
Camdan Yansımalar Konferansının 4'üncüsü düzenlendi

İSTANBUL (AA) - Şişecam Düzcam, mimaride cam kullanımıyla ilgili son gelişme ve trendleri paylaştığı "Camdan Yansımalar" adlı konferans dizisinin dördüncüsünü düzenledi.

Şişecam Düzcam'dan yapılan açıklamaya göre şirket, 2013 yılında ilkini düzenlediği Camdan Yansımalar Konferansı'nın dördüncüsünü gerçekleştirdi.

Yapı-Endüstri Merkezinde düzenlenen "Mimaride Sınırları Zorlamak" konulu konferansta, ünlü mimar ve mühendisler mimaride camın kullanımını örnekleriyle birlikte katılımcılarla paylaştı.

Avrupa'nın ikinci, dünyanın ise beşinci büyük düzcam üreticisi olan Şişecam Düzcam'ın, ünlü mimar ve tasarımcıları sektör temsilcileriyle bir araya getirdiği konferansın açılış konuşmasını Şişecam Düzcam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu yaptı.

Cephe danışmanı Graham Dodd, mimar Durmuş Dilekçi, mimar Alexis Şanal ve yüksek mimar Murat Aksu da konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Konferansta Graham Dodd "Camı İşlevsel Kılmak", Durmuş Dilekçi "Poppaea'nın Peçesi", Alexis Şanal "Toplumsal Tasarım İstanbul: Davranışlar, Süreç, Pratik", Murat Aksu ise "Kamusal Alanda Şeffaflık" konulu konuşmalar gerçekleştirdi.

Konferansta ayrıca, Şişecam Düzcam'ın yüksek ışık geçirgenliği ve düşük yansıtma özelliğine sahip; yazın güneş ısısı girişini kontrol ederek soğutma giderlerini, kışın da ısıyı içeride tutarak ısıtma giderlerini azaltan ve emniyet ihtiyacını karşılayan yeni ürünü Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 71/43 ürününün lansmanı da gerçekleştirildi.



Yorumlar