Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu:

- "Milletine hizmet etmesi gereken kadroların içinde, PKK terör örgütüne hizmet eden kadrolar var. Bunlar da en kısa zamanda yine devletin kadrolarından tasfiye edilecek" - "Bütün bakanlıklarda benzer çalışmalar yapılıyor ve önümüzdeki 15-20 gün içinde de çalışmalar tamamlanır, rakamlar o zaman çıkar"

Google Haberlere Abone ol
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu:

ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Milletine hizmet etmesi gereken kadroların içinde, PKK terör örgütüne hizmet eden kadrolar var. Bunlar da en kısa zamanda yine devletin kadrolarından tasfiye edilecek." dedi.

Bakan Müezzinoğlu, AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Kamu hizmetlerinde çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK destekçilerine yönelik başlatılan soruşturmalara ilişkin soru üzerine Müezzinoğlu, bütün bakanlıklarda benzer çalışmaların yapıldığını söyledi.

Müezzinoğlu, Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı çok ağır bir tabloyla karşı karşıya kaldığını ifade ederek, "Böyle tabloları hak etmeyen bir milletimiz var ama ne yazık ki millete hizmet etmesi gereken kadroların içinde, millete ihanet eden kadrolar var. Bunun başında FETÖ terör örgütü... Bununla ilgili her türlü çalışma yapılıyor, yapılmaya devam edecek." diye konuştu.

Benzer bir durumun PKK terör örgütüyle de yaşandığını belirten Müezzinoğlu, "Milletine hizmet etmesi gereken kadroların içinde, PKK terör örgütüne hizmet eden kadrolar var. Bunlar da en kısa zamanda yine devletin kadrolarından tasfiye edilecek. Devletin kadroları içinde, devlete ve milete hizmetle sorumlu olan kadrolarla bu ülkeye ve bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Bütün bakanlıklarda benzer çalışmalar yapılıyor ve önümüzdeki 15-20 gün içinde de çalışmalar tamamlanır, rakamlar o zaman çıkar." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar