Bursaspor taraftarlarından şehit ailesine ziyaret

- Bursaspor taraftarı yaklaşık 350 kişi, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ailesini ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor taraftarlarından şehit ailesine ziyaret


NİĞDE (AA) - Bursaspor taraftarları, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilerek darbenin önlenmesinde kahramanlık hikayesi yazan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ailesini ziyaret etti.

Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesine 7 otobüsle gelen yaklaşık 350 taraftar, şehit Halisdemir'in baba evini ziyaret ederek, yakınlarına başsağlığı diledi.

Halisdemir'in Çukurkuyu Şehitliği'ndeki kabrini de ziyaret eden taraftarlar, Kur'an-ı Kerim okudu ve dua etti.

Üniversiteli Bursasporlular Derneği Başkanı Cem Tunçbilek, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa'dan kahraman şehit Ömer Halisdemir için geldiklerini söyledi.

Tunçbilek, "Evliyalar şehrinin torunları olarak şehidimizin ailesiyle, babasıyla ve kendisiyle gurur duyuyoruz. Bir Ömer Halisdemir gider ama binlerce Ömer Halisdemir'in bu vatan topraklarında yaşadığını biz babasına, köy halkına göstermiş olduk. Allah rahmet eylesin, Allah ondan razı olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar