Bursa'da telefon bayisindeki hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı

- Görüntülerden tespit edilerek gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da telefon bayisindeki hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı

BURSA (AA) - Bursa'nın Karacabey ilçesinde, bir telefon bayisinde 6 kişinin karıştığı hırsızlık olayı güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, bir süre önce Heykel Meydanı'ndaki bir telefon bayisine, sabahın erken saatlerinde Sakarya plakalı araçla gelen 6 kişi, cam kapıyı taşla kırarak içeri girdi.

Şüpheliler, teşhirde bulunan cep telefonu, tablet bilgisayar ve kasadaki bir miktar parayı çalarak geldikleri otomobille kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Şüphelilerin Bilecik, Bursa, Sakarya ve Adapazarı'nda da hırsızlık olaylarına karıştığını belirleyen ekipler, Sakarya Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği yaparak kimlikleri belirlenen E.Ö. (18), H.K. (19) ve F.G'yi (17) takibe aldı.

Zanlılardan E.Ö, Sakarya'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. Kamera kayıtlarında üzerindeki monttan tespit edilen şüphelinin, aynı suçtan çok sayıda sabıkasının olduğu belirlendi.

E.Ö, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar