Bursa ve Trabzon'daki uyuşturucu operasyonu

- Gözaltına alınan 10 şüpheliden 8'i tutuklandı - Soruşturma kapsamında tutuklanan kişi sayısı 18'e çıktı

Google Haberlere Abone ol
Bursa ve Trabzon'daki uyuşturucu operasyonu

BURSA (AA) - Bursa ve Trabzon'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 20 zanlıdan 8'inin daha tutuklanmasıyla soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 18'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, Bursa ve Orhangazi ilçesi ile Trabzon'da gözaltına alınan 10 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan R.D, Ü.M, İ.B, T.Ö, H.B, H.A, S.K. ve C.E, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ile Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenenlere yönelik çalışma başlatmıştı. Ekipler, bu kişilerden 10'unu daha önce gözaltına almıştı. Yanlarında 140 gram esrar, 954 gram sentetik kannabinoid, 2 gram metamfetamin ve 212 uyuşturucu hap ele geçirilen zanlılar, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştı.

Şüphelilere yönelik çalışmalarını sürdüren ekipler, Bursa, Orhangazi ve Trabzon'da 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Bu adreslerdeki aramalarda, 70 gram esrar, bir uyuşturucu hap ve 2,7 gram sentetik kannabinoid ile av tüfeği, 2 tabanca ve 39 fişek ele geçirilmişti. Operasyonda, Bursa'da 2, Orhangazi'de 7, Trabzon'da bir zanlı gözaltına alınmıştı.

Yorumlar