Bu sezon kaçırılmaması gereken filmler

Her yeni sezonda harika filmler ile buluşuyoruz. Etkisi uzun süre dillerde olacak bambaşka filmler için sizler de sitemizi takip etmeye başlayabilirsiniz....

Google Haberlere Abone ol
Bu sezon kaçırılmaması gereken filmler

Her yeni sezonda harika filmler ile buluşuyoruz. Etkisi uzun süre dillerde olacak bambaşka filmler için sizler de sitemizi takip etmeye başlayabilirsiniz. Mesela bu sene kaçırılmaması gereken yerli komedilerin başında Çakallarla dans 4 full izle geliyor. Serinin ilk filminden beri ciddi anlamda heyecan ve komedinin hız kesmediğiniz söyleyebiliriz. Sizler de bu eşsiz ve etkileyici filmleri izlemek için sitemizi ziyaret edebilirisiniz. Çakallarla dans 4 full izle filminin yönetmenlinizi yine Murta Şeker yapıyor. Kadro yine aynı ve bu da izleyiciyi inanılmaz derecede memnun edecek bir durum. İzlerken sizlerin de kendinizden geçeceğine eminiz. Muhteşem komediler içinde başı çeken Çakallarla dans 4 izle filmi 25 Kasım 2016 tarihinde sizler ile buluşacak. Aynı tarihte filmi sitemizde de izleme şansına sahipsiniz. Resmin tamamı gerçek anlamda bizleri eğlendirmeye yetecek türden. Dört mahalle arkadaşı ve yaşadıkları yine Çakallarla dans 4 izle filminde işleniyor. Bu şekilde harika ve muhteşem bir eğlence de bizleri bekliyor.

Ekibin başarısı bu anlamda gerçekten oldukça iyi düzeyde. Bu neden ile serinin ilk filminden beri aynı kadronun korunmasına da özen gösterilmekte. Bu neden ile sizler Çakallarla dans 4 izle filmini severek sıkılmadan, konuya hakim bir şekilde izleyeceksiniz. Genel olarak hikayeyi sizler de biliyorsunuz. Her biri kendine münhasır dört mahalle arkadaşı inanılmaz maceralara girip her seferinde soluğu hapiste alıyorlardır. Bu sefer de farklı bir şey bizleri beklemiyor. Çakallarla dans 4 HD izle filmi yine çağrıcı konusu ile bizleri kucaklamaya hazır. Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve Ceyhun Yılmaz'ın yer aldığı muhteşem seri filmi, hepimizi yine eğlendirmeye geliyor. Elbette sadece komedi filmleri yer almıyor. Sitemizde de güncel ve beğeni kazanan hit yapımlara yer vermeye çalışıyoruz. İkinci şans izle filmi bu bakımdan bakıldığında sizlerin de ilgisini çekecek, romantik yerli yapımlara bir örnek. 10 yıl önce yazılan senaryonun ise garip bir hikayesi var. Senaryo Özcan Deniz imzalı. 10 yıl önce yazılıp, Nurgül Yeşilçay'ın 40 yaşlarına gelmesi beklenerek kasada saklanıyor. Ve bu sene 40 yaşına basan Nurgül Yeşilçay için İkinci şans tek parça izle filmi start veriyor. Bu neden ile de oldukça farklı ve özel bir yapım diyebiliriz. Sitemizde bu harika film sizleri bekleyen güncel filmler arasında. 

18 Kasım tarihinde vizyona girecek olan filmde elbette başrollerde de bahsi geçen ikili oynuyor. İkinci şans izle filminde Özcan Deniz senaryoyu yazarken, başrollerde ve kamera arkasında da karşımıza çıkacak. Mesut Can Tomay ise filmde Cemal'in yani Özcan Deniz'in oğlu rolünde karşımıza çıkıyor. Başarılı bir iş adamı olan Cemal, aynı zamanda ünü, parası ve yakışıklılığı ile çapkın bir adamdır. Ancak yaş kırka erince kemale de erecektir. İkinci şans izle filminde Nurgül Yeşilçay ise bir öğretmeni canlandırıyor. Dik ve güçlü bir kadın olarak karşımıza çıkan Yeşilçay, filmde gönlünü Cemal'e kaptırıyor. Ama çekişmeler ve didişmeler de bitmiyor. Oldukça farklı bir yapım olan İkinci şans full izle filmi sizlerin de beğenerek izleyeceği muhteşem yapımlardan. Bu sene izlenmesi gereken etkileyici ve farklı filmlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle romantik dram seviyorsanız, İkinci şans izle filmini kesinlikle kaçırmamalısınız. En farklı şekilde sizlere sunulan bu muhteşem yapımları şimdi sitemizde sizler de izleme şansına sahipsiniz. Eşsiz ve farklı bir sinema keyfini dilediğiniz yerde ve zamanda yaşamak için sadece sitemizde sizlere yetecektir.

Yorumlar