Boyner'in uzaktan eğitim projesi Power UP'a ödül

İSTANBUL (AA) - Boyner'in saha çalışanlarına sağladığı uzaktan eğitim projesi Power UP, "En İyi Teknoloji Destekli Gelişim Programı" seçildi. Boyner...

Google Haberlere Abone ol
Boyner'in uzaktan eğitim projesi Power UP'a ödül

İSTANBUL (AA) - Boyner'in saha çalışanlarına sağladığı uzaktan eğitim projesi Power UP, "En İyi Teknoloji Destekli Gelişim Programı" seçildi.

Boyner açıklamasına göre, Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği'nin (TEGEP) kurumsal eğitim ve gelişim alanında yapılan yatırım ve çalışmaları desteklemek amacıyla düzenlediği 2. TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri sahiplerini buldu. Ödüller için Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan 24 kurum, 6 farklı kategoride 36 farklı proje ile yarıştı.

Boyner Büyük Mağazacılık, saha çalışanlarına sağladığı uzaktan eğitim projesi Power UP ile "En İyi Teknoloji Destekli Gelişim Programı" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Boyner bünyesindeki satış danışmanları ve kasiyerleri güçlendirmeyi amaçlayan eğitim platformu Power UP kapsamında yaklaşık 5 bin çalışana haftada 5 gün, 5 farklı içerik sunuluyor. Mağaza çalışanlarına her gün tek tek ulaşılarak, o güne özel üretilen 3-4 dakikalık hap eğitimler veriliyor. Çalışanlar, uygun oldukları anda cep telefonlarından eğitimi takip ediyor.


-"Power UP ile eğitimin geleceğini temsil ediyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Boyner Eğitim ve Gelişim Müdürü Esra Eseroğlu, sektörde yeni ve farklı bir uygulamayı hayata geçirdiklerini belirtti.

Eseroğlu, şunları kaydetti:

"Daha önce perakende sektöründe görülmemiş şekilde her gün mağazalarımızdaki saha kadrolarımıza tek tek ulaşıyoruz. Böylece merkez ve mağazalar arasındaki uyum, en yüksek seviyeye çıkıyor. Boyner'deki değişim süreci kapsamında henüz bir sene önce kurulan Eğitim ve Gelişim departmanı olarak, öğrenme ve gelişim alanında uzman olan eğitim profesyonelleri ve akademisyenlerden tarafından ödüle layık görülmekten gurur duyduk. Dijital teknolojilerden sonuna kadar yararlandığımız bu çalışma ile eğitimin geleceğini temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Çok genç bir iş gücü ve dinamik bir yapıya sahip olan perakende sektörüne örnek olacağına inanıyoruz."

Yorumlar