Boyner'den "Askıda İyilik" projesi

İSTANBUL (AA) - Boyner, ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla "Askıda İyilik" projesini hayata geçirdi. Şirket açıklamasına göre Boyner, sosyal sorumluluk...

Google Haberlere Abone ol
Boyner'den "Askıda İyilik" projesi

İSTANBUL (AA) - Boyner, ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla "Askıda İyilik" projesini hayata geçirdi.

Şirket açıklamasına göre Boyner, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. "Askıda İyilik" adı verilen yeni sosyal sorumluluk projesini Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile yürüten Boyner, bu proje için müşterilerine yetişkin ve çocuk iyilik paketleri hazırladı.

Boyner ve YKM müşterileri, iyilik paketlerini satın almaları halinde Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla bu paketlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına destek olacak.

Hazırlanan iyilik paketleri yetişkinler için alt ve üst parçalardan oluşan kombin; çocuklar içinse alt, üst parçaların yanı sıra çorap ve şapkayı da içeriyor. Yetişkin iyilik paketleri 15 TL'den, çocuk iyilik paketleri 20 TL'den satışa sunuluyor. Boyner ve YKM müşterileri, dilerlerse "boyner.com.tr"den alışveriş yaparken de iyilik paketlerini sepetlerine ekleyerek on-line alışverişte de ihtiyaç sahipleri için askıya kıyafet bırakabiliyor.

Projede sadece mağaza içinde yapılan duyurular ile 8 bin iyilik paketi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Boyner'in geçen yıl hayata geçirdiği "İyiliğe Dönüştür" projesi kapsamında da tüm Boyner ve YKM mağazalarına yerleştirilen giysi kumbaralarıyla bugüne kadar yaklaşık 65 ton giysi toplandı. Proje kapsamında toplanan giysilerden kullanıma uygun olanların büyük bölümü ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Kıyafetlerin bir bölümünün kermeslerde satılması ve kullanıma uygun olmayan 6,5 ton kıyafetin de ham maddeye geri dönüştürülmesiyle elde edilen gelirle 38 tıp fakültesi öğrencisine 1 yıllık eğitim bursu sağlandı.

Yorumlar