BonusFlaş 1 yılda 2,5 milyon kullanıcıya ulaştı

İSTANBUL (AA) - BonuşFlaş, kullanıma sunulduğu Kasım 2015'ten bu yana 2,5 milyon kişi tarafından indirildi. Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre...

Google Haberlere Abone ol
BonusFlaş 1 yılda 2,5 milyon kullanıcıya ulaştı

İSTANBUL (AA) - BonuşFlaş, kullanıma sunulduğu Kasım 2015'ten bu yana 2,5 milyon kişi tarafından indirildi.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Bonus'un müşterilerinin hayatını kolaylaştıran BonusFlaş uygulaması, kullanıma sunulduğu Kasım 2015’ten bu yana geçen bir yıllık sürede 2,5 milyon kullanıcıya ulaştı.

Aktif kullanıcı sayısı toplamda 1,2 milyona yükselen BonusFlaş'ın bir yılda gerçekleştirdiği 4 bin kampanyaya 5,8 milyon katılım oldu. Marka iş birlikleriyle ayda ortalama 500 fırsat sunan BonusFlaş'ın toplam görüntülenme sayısı 392 milyon olurken, uygulama üzerinden 1,2 milyon finansal işlem gerçekleşti.

Kullanıcılar tarafından 50 milyona yakın açılan uygulama, birinci yılında yeni eklenen özellikleriyle Garanti müşterilerinin hayatını daha da kolaylaştırıyor. Kasım ayından itibaren aktif olan özellikler sayesinde BonusFlaş kullanıcıları, harcamalarını, bütçelerini ve kart limitlerini daha iyi takip edebiliyor.

Kullanıcılar, aylık toplam harcama, tek işlem, ekstre veya en çok harcama yaptıkları sektörler için kendilerine özel bir tutar belirleyebiliyor. Söz konusu tutara ulaştıklarında bilgilendirilen kullanıcılar, bu sayede harcamalarını kontrol altına alabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Ödeme Sistemleri Dijital Pazarlama ve Ticari Kartlar Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Süzer, müşterilerin BonusFlaş'a gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Süzer, "1 yılda 1 milyon kullanıcı" hedefiyle yola çıktıkları BonusFlaş'ın 2,5 milyon kişi tarafından indirilmesinin, bir bankacılık uygulaması açısından çok büyük bir başarı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Müşterilerimiz, uygulama içerisinde en çok kampanya katılım, kart harcamalarını görüntüleme, peşin yaptıkları işlemleri taksitlendirme ve kredi kartı borç ödeme fonksiyonunu kullanıyor. Yine uygulama içinde yer alan GarantiPay Ödeme Servisi, 200'den fazla e-ticaret sitesinde müşterilerimizin kart bilgilerini paylaşmadan BonusFlaş üzerinden güvenle ve hızla ödemelerini gerçekleştirmelerine imkan vermekte. Türkiye'de ilk defa ve sadece GarantiPay ile Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesi www.gib.gov.tr'den ulaşılan İnternet Vergi Dairesi'nde müşteriler ödemelerini kolayca yapabiliyor. Müşterilerimizin BonusFlaş’a gösterdiği ilgiye teşekkür ediyor, uygulamanın yeni özelliklerini de severek kullanacaklarına inanıyoruz. Her zaman fark yaratan, değer katan yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

Yorumlar