Bolu Komando Tugayı önünde önlemler

Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığının bulunduğu alandaki tüm yollar, belediyeye ait iş makineleriyle kapatıldı

Google Haberlere Abone ol
Bolu Komando Tugayı önünde önlemler
Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığının bulunduğu alandaki tüm yollar, belediyeye ait iş makineleriyle ulaşıma kapatıldı.

FETÖ'nün Ankara ve İstanbul'daki askeri darbe girişimi dolayısıyla Bolu Belediyesince, 2. Komando Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığının bulunduğu alanda önlem alındı.
Alandaki tüm yollar, iş makineleriyle giriş ve çıkışa kapatıldı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkede hainlerin her tarafa sızdığını ifade etti.

Askeriyenin içine sızan bazı hainlerin maalesef ülkeye, insanlara ve demokrasiye karşı geçmiş alışkanlıklarını yerine getirmek için bir harekete başladığını belirten Yılmaz, "Ama ülkemizde ilk defa her türlü siyasi parti üyesi, kadını, çocuğu, genci ve yaşlısı sokaklara dökülerek demokrasiye sahip çıkalım deme cüreti ve kararlılığı göstermiştir." diye konuştu.

"Belediye başkanı olarak birçok mitinglere katıldım ama dün gece boyunca belediye meydanını hınca hınç dolduran insanları görünce bu memlekete artık kimsenin bir şey yapamayacağının kararını verdim." diyen Yılmaz, siyasi partilerin tamamının demokrasiye sahip çıkabilmek için müthiş bir birliktelik ve kararlılık sergilediğini vurguladı.

Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zamanki o kararlılığı gösterdiğini ve vatandaşlara doğru mesajlar verdiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bizleri eğilmez ve bükülmez bir şekilde ayakta tutmayı sağladı. Hem Başbakanımızla hem hükümetimiz hem de vatandaşımızla müthiş bir kararlılık içerisinde bir duruş sergiledik. Böyle bir duruşa sahip olan bir ülkenin evladı olmak ve onların seçilmiş belediye başkanı olmaktan duyduğum gururu ifade edemem. Böyle bir vatandaş için ölmek gerekiyorsa binlerce defa öleceğimizi herkesin bilmesini isterim."

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü de meydanları dolduran ve demokrasiye sahip çıkan tüm kardeşlerine teşekkür etti.

Milletin tankın önünde durduğuna dikkati çeken Küpçü, "Millet, millet iradesi önünde engel teşkil edip onu yok sayanlara karşı durdu." dedi.
 

Yorumlar