Bodrum'da makilik alandaki yangın

- Orman Genel Müdürlüğü, Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan ve akşam saatlerinde kontrol altına alınan yangında, herhangi bir can kaybının yaşanmadığını, yerleşim yerlerinin zarar görmediğini bildirdi

Google Haberlere Abone ol
Bodrum'da makilik alandaki yangın

ANKARA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan ve akşam saatlerinde kontrol altına alınan yangında, herhangi bir can kaybının yaşanmadığı, yerleşim yerlerinin zarar görmediği bildirildi.

Orman Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Bodrum'un Dereköy mevkisinde, kırsal alanda bugün saat 13.35'te çıkan yangına, 15 arazöz, 3 uçak, 4 helikopter ve 4 dozer ile müdahale edildiği belirtildi.

Yangının, 20.40'da kontrol altına alındığı kaydedilen açıklamada, teşkilatın fedakar çalışmaları sonucu, yangında herhangi bir can kaybının yaşanmadığı, yerleşim yerlerinin zarar görmediği ifade edildi.

Orman Genel Müdürlüğünün, meydana gelebilecek orman yangınlarına müdahale etmek amacıyla 7 gün 24 saat teyakkuz halinde bulunduğu, araç filosunu, insan gücünü, teknolojik alt yapısını güçlendirmeye devam ettiği bildirilen açıklamada, bu yıl şuana kadar bin 94 kırsal alan yangınına müdahale edildiği kaydedildi.

Yorumlar